Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

No enkrat je to rekel in me vpraša ko je bil čas za kosilo , kdaj bo in mu tečem: men je vseen
 No enkrat je to rekel in me vpraša ko je bil čas za kosilo , kdaj bo in mu tečem: men je vseen za tretji zobek, mi ga še kr čakamo pa nič ne kaže da bo kaj. a Nejko pa danes slabo je? Naša tudi ob pol 6 je spila 80ml AM in ko je vstala ob 9 sem ji naredila lino (riž banana jaboloko) pojedla par žličk in ni hotla več. Potem mi je spila samo še 60 ml AM.
  za tretji zobek, mi ga še kr čakamo pa nič ne kaže da bo kaj. a Nejko pa danes slabo je? Naša tudi ob pol 6 je spila 80ml AM in ko je vstala ob 9 sem ji naredila lino (riž banana jaboloko) pojedla par žličk in ni hotla več. Potem mi je spila samo še 60 ml AM.  .
 .  za Majo.
  za Majo.   Tally in Emilija
 Tally in Emilija  , zadnjič sem pisala da bi mogla dobit še polovico regresa, hi hi sem ga dobila
 , zadnjič sem pisala da bi mogla dobit še polovico regresa, hi hi sem ga dobila