|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
1.1.2009 19:52:33   
kitka1
Kje ste, punce? Že kakšna dobra novica? Sicer pa... Raje stran od računalnikov, posvetite se najdražjim :)

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
2.1.2009 9:52:22   
dorotea
kitka1 hvala za odgovor glede savne!
drugače sem pa jaz naročena na 1 UZ v ponedeljek 5.1., tko da je očitno res, kar je rekla fargesia, da jih delajo šele po 4.1. dalje.
Mi je škoda , ker je bla ta pavza v decembru, ker zdaj ni nobene tu...saj vem, da imate polno dela...crtanja :)...in seveda je tako tudi prav...ma saj veste kako je...fajn če lohko s kom, ki je šel čez isto stvar podeliš svoje občutke in strahove. No, pa sej po praznikih se bo že katera oglasla.
Jst sem kar napeta, kr me zanima kako bodo kej moji jajčniki delali, glede na to da sem na spontanem ciklu...upam, da bodo pridno proizvedli eno lepo veliko jajčno celico user posted image ...novoletne želje se vse okrog tega vrtijo.

Kako pa je Kittyy? Že kaj novic???

PUNCE ŽELIM VAM SREČNO 2009 IN NAJ VAM V TEM LETU PRIDNO ZAČNE RAST TREBUŠČEK!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
2.1.2009 23:52:31   
kittyy
hello!
evo mene tudi po praznicnem cartanju,sopingu v italiji,........
jah mene pa v ponedeljek dopoldan caka test,seveda ce se prej ne ulije.
ne vem sem mela ful dober obcutek,dons me pa jajcniki ful spikajo,mozoljcki,tko da bomo vidli cez dva dni?

vsem pa eno uspesno novo letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
3.1.2009 9:16:31   
neela
kittyy - še vedno močno močno držimo pestke zate, da odpreš leto user posted image pri iui-jevkah!

Vsem IUI-jevkam želim, da v tem letu ugledate magični
user posted image !user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
3.1.2009 10:48:54   
Fargesia
kitty, v prvo pri meni ko je bilo uspešno, me je ful špikalo, filing sem mela tak kot da bo zdaj zdaj prišla...v drugo ko pa ni ratalo, pa nisem mela nobenih znakov...čist potiho je prišla...brez napovedovanja...

stiskam pestke zate!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
3.1.2009 11:55:15   
kimsy
da vas na hitro pozdravim!
V letu 2009 vam želim veliko:
avantur, blagoslovov, cvetja, čudežev, dojenčkov, energije, fantazije, glasbe, hrabrosti, igrivosti, jasnine, kreativnosti, ljubezni, modrosti, norčij, objemov, poljubov, romantike, sreče, šarma, tišine, uspehov, vzajemnosti, zmag in žurov!!!
Želim nam vsem, da bi končno zagledale user posted image  user posted image .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
3.1.2009 17:24:26   
obayifo
ojla, punce, da še vam voščim vse najlepše in najsrečnejše v novem letu, naj bojo pluski, pikice, sončki, vse kar si želite

mi smo šli včeraj na UZ in smo ugotovili, da je ena pikica v maternici (drugo smo iskali, pa je ni videt), lepo se je videla gestacijska vrečka in rumen.vrečka, embrio pa se je malo plašno skrival za rum.vrečko ob steni maternice, tako da nismo mogli ugotoviti, kolk je velik. v ponedeljek grem na UZ k Rešu in naslednji teden še enkrat v Graz, ker me ne bojo 'spustili iz rok', dokler ne bomo vidli srčkauser posted image

uživajte še ta vikend, potem se spet začne...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
3.1.2009 20:02:46   
Fargesia
obayifouser posted image user posted image user posted image za plodek!!!  srček bo pa na naslednjem UZ!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
3.1.2009 20:03:53   
boob
heey še zmoje strani. . enega srečnega pa zdravega pa plodnega user posted image

Jat tud še čakam to tečko user posted image  pa nikakor noče prit. . .sem si nekak zrdačunala kako pa kaj bi potekalo pa kdaj bi imela UZ in sm takrat planirala dopust, zdej mi bo pa vse pokvarla, in mi zamuja že 3 dan. . . hudiča

lep preostanek vikenda vam želim. . . kittyy user posted image  da odpreš novo sezono user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
4.1.2009 13:43:25   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: boob
Jat tud še čakam to tečko user posted image  pa nikakor noče prit. . .

boooooooooobbb?!?!?!?!? Nam kaj prikrivaš???? user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
4.1.2009 15:37:49   
kittyy
ojla punce!
evo jst skoz hodim na wc in gledam ce bo kaj priteklo,ker me po jajcnikih mal zvija.dons je ravno 17 dan,sam ne bom delala testa grem jutri v lj,pa se nove enekcije grem iskat ce ne bo pokazalo na krvi magicni plusek.bomo vidli.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
4.1.2009 16:48:01   
Fargesia
kittyy, a 17.dan po IUI!????

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
4.1.2009 16:48:44   
Fargesia
sem šla na seznam pogledat....drage moje, jaz mislim da imamo novo IUIjevsko nosečko!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
4.1.2009 18:24:35   
kittyy
ja dons je 17 dan,ker IUI sem mela 18.12,

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
4.1.2009 18:25:30   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

sem šla na seznam pogledat....drage moje, jaz mislim da imamo novo IUIjevsko nosečko!!!!

kittyy????? a tolk časa na bo še pustila čakat?????
madonca, bomo izstrelile še eno IUIjevko med srečke user posted image al ne????

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
4.1.2009 19:27:41   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

ja dons je 17 dan,ker IUI sem mela 18.12,

to je to, draga moja...tud če greš zdele lulat, bo test pozitiven...maš kakega doma?!!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
4.1.2009 19:31:52   
kittyy
fargy,a ves da nobenga testa nimam doma,sej mene tud ze zelo firbec matra kaj bo jutri v lj pokazalo.
zdej si pa ze ful zelim da zagledam user posted image .
sam zej mi je trebuh ful shlapel,pa prsi me nic vec ne bolijo,kakor so me po stopki,...

tko da zdej nc ne vem na cem sem

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
4.1.2009 19:34:06   
Fargesia
lulat, lulat , lulat!!!! in to po palčki!!! škoda k nimaš nobenga testa doma...no, potem pa jutri hitro sporoči novičko...zjutraj daš kri in okoli 13h izveš...jaz bom stiskala pesti kot nora!!!!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
4.1.2009 19:48:08   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

..jaz bom stiskala pesti kot nora!!!!

tud jaz, tud jaz....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
4.1.2009 19:58:11   
kittyy
kaj,kako pa to da sele ob 13h?
jst sem pa mislila da je to takoj?kdaj pa lahko najprej sem tamoz kdaj zacnejo v laboratoriju al moram spet u sobo 105 najprej?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
4.1.2009 19:59:34   
Fargesia
pejd se najprej v sprejemno javit za sobo 105, potem pa pejd tja potkrat in povej da si na krvnega prišla, po boš šla pa v laboratorij...in ja, okol 13h so rezultati, ker nesejo kri drugam...

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
4.1.2009 20:27:37   
dorotea
Kittyy, bom stiskala pesti...jst bom jutri tudi v Lj, grem na prvi UZ...če pa vidim eno veselo srečko nosečko, boš to ti, ne!!!!? Joj kako lepo, sem tudi jaz napeta zate...kdaj boš tam? Jst grem za 7,30 , kajne? Kako že je postopek, se prijavim v sprejemni za Uz in pole čakam 100 let. Kaj ta stavba je una zraven porodnišnice, vhod s ceste nasproti Medicinske fakultete al tista desno od MF, če gledaš vhod fakultete?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
4.1.2009 20:35:18   
neela
dorotea, svetujem ti, da si tam čimprej, ker je vedno ful velika gužva (sicer bo mogoče jutri kaj manj, ker smo ravno takoj po praznikih). Za UZ se ti ni treba nič prijaviti, prideš pred sobo, kjer ga delajo, vprašaš, katera je zadnja oz pred tabo in potem čakaš, da prideš na vrsto. Ko dr enkrat začne, gre potem ful hitro. Po opravljenem UZ pa greš, po napotkih, ki ti jih da dr, ki ti bo delal UZ, v s.105. Potem pa je odvisno...ali boš šla na krvni test, ali ti bo sestra dala samo novo zalogo zdravil...
Držim pesti jutri tudi zate, da nas razveseliš s čim boljšim rezultatom! user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
4.1.2009 21:30:02   
kittyy
ja kakao pa pol zves rezultate,a te poklicejo al kaj ker jst grem ob 12h u sluzbo?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
4.1.2009 21:31:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

ja kakao pa pol zves rezultate,a te poklicejo al kaj ker jst grem ob 12h u sluzbo?

ja, sestra tatjana al pač tista k dela takrat, te pokliče...

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

ker voziček mate?
baby girl 29

jane slalom pro (57%)

implast (7%)

quinny buzz (14%)

quinny speedy (21%)

Število vseh glasov: 230

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!