neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška kolk pa mate kej ITM???? jst sem na 22...rad bi pa prišla na 19.5 jaz 21, zdej sem TUKAJ izračunala ITM in vidim, da nama sploh ni treba hujšat, ker je 21-22 idealna teža (srednji rang razreda normalne teže). 19.5 bo pa mogoče moja Misija pred poletjem oz. službo, če pa ostanem na 21 pa tudi ok. Jaz sem se s tem že sprijaznila, ko sem spucala omare. nekaj tu ne dela, očitno, ker meni piše podhranjenost. Ja, bošček jaz, grem nad hladilnik. IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Tega RR-ja pa ne štekam več. Npr.: za Almero ob slikici piše, da je prisotna, zgoraj je pa ni napisane. V profilu si lahko tak nastaviš. ja, samo če si nastaviš, da te ne kaže zgoraj, potem te kaže ves čas, da si ODSOTEN. Po moje neboglasnica to ve in zato je tak začudeno napisala..slikca prisotna zgoraj pa je ni. Neboglasnica, čisto možno je, je pač bila prijavljena na RR, torej je bila prisotna, samo ni bila na temi julijke. Čist simpl. HB, vsaj ena meni, da nisem tolk "blond". Hvala, draga. glugluglu: zakaj pa bi rada razvojno? nanka: za zvezdico populis: očitno bo potrebno skrajšati čas na WC-eju ali pa jo s sabo jemat Sva bila uro in pol zunaj, božansko je.
|