Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. In potem pridem domov pa vprašam očeta zakaj naj nekoga pozdravljam če mi ne odzravijo. In tako sem začela pozdravljat samo tiste ljudi katere poznam. Prav tako pozdravim ljudi katere sem že večkrat srečala v naši trgovini pa čeprav se osebno ne poznamo. Prav tako pozdravljam mlajše katere sem poučevala karate , ker veliko jih je sramežljivih pa zato jaz prva pozdravim. In se mi ne zdi to nič narobe. Kaj se tiče odstopanja sedežev starejšim in nosečnicam, to sem jaz vedno spoštovala. Prav tako isto naredim v nabito polnih čakalnicah pri zdravniku, ali v trgovini v koloni spustim naprej nekoga ki ima veliko manj v vozičku kot jaz, ne glede če je mlajši ali starejši. Meni pa se zelo lepo zdi stisk rok. Mene so starši že od 4 let dalje učili da sem vsakemu h kateremu smo prišli na obisk ali pa če smo se srečali po dolgem času kje v mestu dala roko. In roko sem mogla prav stisnit ne samo tak. In na ta račun sta naša dva veliko krat dobila pohvale kako imata lepo vzgojene otroke. No jaz bom svoje vzgajala po istem kopitu. Je pa res da je veliko ljudi katerih ne spoštujem in jih tudi ne j***** pet posto. Ne glede če so stari 80 ali 20 let.
Če nisi njihovega mnenja potem si nespoštljiv, nevljuden in slabo vzgojen. Uh zaradi tega se midvi z babico veliko krat pičima. Pa tudi moj oče se z njo velikokrat skrega. Ker sta ob ista karakterja. jaz pa ji pol rajši prav dam kot pa da se še preveč razburi.