lex
|
dobro jutro najprej o kakem snegu ve govorite???????????? pri nas sonce sije, malo še pa greva na dolg sprehod in kofe tinky - božek mali, tole z noseki je najbolj grozno, ko ne morejo dihat ti svetujem da kar počivaj z njim, da se malo naspiš naša ma tud nos zamašen, samo ni hudo flower tole o lazenju za dedcom mi je znano. midva sva se včeri tak stiskala, uhje blo faj. sicer kurimo na olje, samo sva šla pozno spat, pa je blo že malo hladno v bajti. aja pa svojo centralno imava, ker ko sva bila še v njegovi sobi me je večno zeblo, ker imajo v kuhinji šporhert in pol večinoma tisto zakurijo in sta kuhna in dnevna prav fajn topli, drugač majo pa 16 stopinj naštimano in to je bil moj pogoj, da če bova pri njih, da imava svojo kurjavo in ni ga boljšega blacky si te kar predstavljam . mi smo pa imeli kdo bo koga - mami z DD, otroci z roriyem (risanka) - je blo kot v diskaču moj je bil samo 1x pri Aleksu na drugi posvetovalnici zraven, drugač sem hodila vedno sama, ker imam res pred nosom zd. no pa še takrat se je Aleks čez celo ordinacijo pokakal. kak sem mu rit obrisala je spustil rafal in je špricnilo po celem podu - mislim da je to glavni razlog zakaj ne gre več z mano meni je Aleks kričal v spanju, pa sem ga zbudila, pa ne vem še kaj, pa včasih ni nič pomagalo. pa je pol samo od sebe minilo vse najboljše Aleksander, Tarik ilatic moj je mel med prazniki isto, pri nas razaja neka taka viroza