|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ponovno na ivf
8.1.2009 12:20:49   
*medica*
pozdravljen..
imam vprašanje za tiste ki ste bile v podobni situaciji..
v letu 2007 sem imela postopek ivf in sem bila oplojena v mesecu juniju lansko leto, sem rodila fantka ki je zdaj star že skoraj 10m..no zanima me seveda kdaj grem lahko spet v postopek ker bi rada še kakega otročka..kam moram poklicat (prvi postopek sem bla pri Drobniču.) ..drgač zmrznječkov nimam moram vse še enkat dat skoz..
hvaležna sem vam za vse podatke..(od špikanja vem kako postopek poteka..sam zanjima me kako zdej ponovno prit do špikanja user posted image )

lp..hvala še enkrat..

ps.upam da razumeta kaj sem mislila..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovno na ivf
8.1.2009 12:29:00   
kajsica
Lp

Postopek je enak kot prejšnjič!

pokličeš v Leonišče oziroma jim pošlješ mail, da dobiš termin razgovora pri svojem izbranem G, v tvojem primeru predvidevam da je to dr.Drobnič. V mailu jim samo napiši kakšna je tvoja situacija.

Vse ostalo se bosta pa tam dogovorila kako in kaj dalje. Mislim pa da boš ponovno delala, le preglede za spolno prenosljive bolezni (to ti traja cca 10 dni od dneva ko boš dala kri) in imeti moraš svež bri8z (oziroma ko boš šla v postopek, ne sme biti star več kot 1 leto).

Upam da sem ti vsaj malo pomagala.

Pa vso srečo!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ponovno na ivf
14.1.2009 21:50:13   
danana
Medica , jaz tudi ze razmisljam o naslednjem otrocku. Lani je koncno ratalo po icsi postopku in mali je sedaj star pol leta. Jaz pa ze sanjam o bratcih in sestricah. Midva sva kar brez zascite, mogoce bo pa po naravni poti kaj ratalo, ce pa do poletja, ko bo mali star 1 leto ne bo nic pa spet v akcijo k Reskotu (tud mi nimamo pingvinckov).

A ima katera izkusnje z vec nosecnostmi (ki so se uspesno koncale) s pomocjo umetne oploditve? Mislim glede tega kako prides na vrsto in ce je po 1 letu ze ok?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?