Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

Mah sej rajše ne bom pisala kr sem pol sam slabe volje. 

Pri meni se morajo obiski žal sezuti, da mi ne tacajo s čevlji po stanovanju, tako dana ta odgovor ne bi pomislila nikoli v milijon letih. Jap, tečna baba, k meni pridite s celimi štunfi, da vam potem ne bo nerodno. 

defenitivno sm pa preveč govorila... skos sm kr neki govorila! naslednjič ne bom tolk govorila.  

. Za piko na i, je imel pa na peti še štumfe strgane. Jooooj, to je tok zaudarjal, da sem več kot eno uro luftala sobo, pa pride moj gor in prvo kar je vprašu je blo to, kaj tok smrdi. No, in po dveh urah luftanja, sem šla še pomivat tla. No, v takih primerih pa raj pomivam po tleh, kokr da skup padem od smrada. 

In je pol ure kričal ko ne vem kaj. Ne vem al mu ni pasal ta mlek k sem mu ga menjala al kaj? Pa saj ga že dva dni zvečer pije pred spanjem...