Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

- skratka, vse bo, sam potrpljenje
  - skratka, vse bo, sam potrpljenje , kolko sem zamudila. več kot 50 strani pa ne grem brat. moj me je vprašal če naj vzame 3 dni dopusta, da bo z anejo, tačas ko bom morala jaz vse prebrat
  , kolko sem zamudila. več kot 50 strani pa ne grem brat. moj me je vprašal če naj vzame 3 dni dopusta, da bo z anejo, tačas ko bom morala jaz vse prebrat 
    Sem poklicala P in ji razložila zadevo od spanja, do hranjenja, do tega da je predvčerajšnjim dvakrat bruhal, ker je tako jokal in je rekla, da se prideva ob 11.15 uri danes pokazat, da ne gre za kakšen infekt
  Sem poklicala P in ji razložila zadevo od spanja, do hranjenja, do tega da je predvčerajšnjim dvakrat bruhal, ker je tako jokal in je rekla, da se prideva ob 11.15 uri danes pokazat, da ne gre za kakšen infekt  , Kako je Jaka govoril in se smejal. Čisto drugače kot danes. Ne morem verjet, da se to tako hitro spreminja.
 , Kako je Jaka govoril in se smejal. Čisto drugače kot danes. Ne morem verjet, da se to tako hitro spreminja.