Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

??
   ??  ... samo  nekaj denarcev (ampak res bore malo) več bo od države....no ja bolje išta nego ništa
 ... samo  nekaj denarcev (ampak res bore malo) več bo od države....no ja bolje išta nego ništa  

za vse. Jaz si jo bom kasneje privoščila.
  za vse. Jaz si jo bom kasneje privoščila.  Nekaj se je jokala in mijavckala, pila in godrnjala. Moram ji malo v usta pogledat.
  Nekaj se je jokala in mijavckala, pila in godrnjala. Moram ji malo v usta pogledat.  

,ati je pa šel drva žagat za taščo.Tašča gre danes na kosilo,je prijatelj šel v penzijo in časti,
 ,ati je pa šel drva žagat za taščo.Tašča gre danes na kosilo,je prijatelj šel v penzijo in časti, .Me je že spraševal,kam bom šla po žabice in sp.hlače za Nejca kupit,ker sem zadnjič jamrala,da jih ima premalo.
 .Me je že spraševal,kam bom šla po žabice in sp.hlače za Nejca kupit,ker sem zadnjič jamrala,da jih ima premalo. 
			 pa ni lepo
  pa ni lepo 
   , pokopali bomo babico od druge prijateljice
 , pokopali bomo babico od druge prijateljice