lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Meseci nosečnosti: 1.mesec: od 1.- 5. tedna 2.mesec: od 5.-9. tedna 3. mesec:od 9.-13- tedna 4. mesec: od 13.-17. tedna 5. mesec: od 17.-22. tedna 6. mesec: od 22.-27. tedna 7. mesec: od 27.-32. tedna 8. mesec: od 32.-36. tedna 9.mesec: od 36.-40. tedna Hvala, tut men je sedaj jasno. Upam, da lepo preživljate to nedeljsko popoldne, sama sem kr doma in kuham, pa mulo klupam, ker sem danes na dragega jezna... Jst sem si pa kupila propolis mazilo, ker se mi je na dlesni pričela taka mala bulica delat in mal boli, pa sem panična, da ne bi kaj hujšega ven nastalo (še nikoli nisem imela problemov z zobmi in zobobola-imam samo 1 plombico še iz otroštva) ju3 se bom pa naročila k zobarju... Uglavnem ta propolis naj bi full pomagal za take stvari in sem tudi vprašala, če je o.k. za nosečnice (Sanolabor ), pa mi je odgovorila da itak in tut sama sem mislila, sej je na naravno osnovi, pa pridem domov, se namažem in pol začnem brat, pa piše, da odvetujejo otrokom in nosečnicam (verjetno zaradi vsebnosti alkohola), pol pa nisem upala več uporabljati, čeprav je malo boljši in bi verjetno zadevo čisto dol spravila, če bi uporabila še par krat No, spet bom predolga, uglavnem imejte se in pazite na svoje .
|