ribicau
|
Dobro jutro! Mi smo, kokr pač lahko smo. Zaenkrat kr gre. Moj se dobr drži, čeprav me glih to skrbi. Upam, da ne bo za njim prišlo in bo potem vse narobe. Trkam, kar se zdravja tiče - Eva in moj sta OK, mene je pa včerej cel dan glava bolela, pa nekej sem kašljat začela...u glavnem, mam občutek, da me nekej hvala. malecka_mateja to tud mene zanima, kako sumiš mleko? A ga do zdej ni pila? Kako je kej na razprodajah? Jest mam še kr nekej bonov, samo smo trenutno v stanju, da mojega nočem nič kaj dosti puščat samega. Že včerej sem imela zvečer slabo vest in občutek, ker sem šla na aerobiko, dons mam pa frizerja... V službi pa...ah kaj bi govoru, bom še vas v slabo voljo spravla. Mal sem razmišljala o in nekako planiram (no moj še ne ve za to), da bi drugo leto začel delat na tem in bi potem imel v začetku leta 2011 . Preveč planiram a ne, to zihr pol ne bo šlo. Sej moj si že skoz želi 2 , samo jest še nisem bla čist odločena, no zdej se mi zdi, da sem naredila 1 korak naprej. aja pa še to, tiste k me poznate in poznate moje prjatle in sorodnike, to o še enem ....prosim, da ostane na RR
< Sporočilo je popravil ribicau -- 13.1.2009 7:57:26 >
|