|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:07:53
|
|
|
|
Bety
|
držim pesti :miska::miska:miska::miska::miska: Moraš misliti pozitivno!!!!! ČESTITAM ZA :modri: ....:bravo::bravo::bravo: :rozica:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:10:02
|
|
|
|
Nyah*
|
Draga Ada :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za :roza::modri:! Vesela sem zate iz srca, naj tebe in tvojo :duda: cuvajo :angel:! upam, da bo vse vredu z vama! Lepo 9nebesa:nosecka: ti zelim!
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:18:38
|
|
|
|
Udb
|
Ada, držim pesti za vas!! Pozitivne misli lahko samo koristijo!!!!!!!!!!!!! :miska::miska::miska:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:41:20
|
|
|
|
cuma
|
Č:nosecka:E:nosecka:S:nosecka:T:nosecka:I:nosecka:T:nosecka:A:nosecka:M:nosecka: Držim pestke :miska::miska: ,da bo vse ok!
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 7:50:23
|
|
|
|
delfinček
|
:bravo:ma bravo:bravo:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:00:01
|
|
|
|
emaa
|
Čestitam:9nebesa::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:17:03
|
|
|
|
Sandra78
|
ADA! Pa to je Č:rozica:U:rozica:D:rozica:O:rozica:V:rozica:I:rozica:T:rozica:O!!!!!!!!!!!!! Lepa novička, zato samo pozitivne misli, pa še mal jih nam posod.;)
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:26:51
|
|
|
|
biba77
|
Cestitke :nosecka:!!!!!!!!!!!!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo: in drzim pesti: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:, da bo vse ok!
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:28:40
|
|
|
|
Azaleja
|
Čestitke! :bravo::bravo: 9nebesa :bravo::bravo: Lp, Azaleja :rozica:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 8:59:39
|
|
|
|
PiaM
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: :rozica:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:07:11
|
|
|
|
cmokec
|
:bravo::rozica::roza::darilo::duda::)-:metulj::angel::darilo::modri::bravo::rozica::love:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:16:15
|
|
|
|
marrusa
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:26:21
|
|
|
|
Ada
|
Joj, zlate ste! Hvala vsem za dobre želje, tudi vam jih pošiljam! Mogoče še samo povem, kako je s temi presnetimi znaki :nosecka:, glede na to, da sem jih do včeraj kar lepo število mesecev iskala pri sebi... V prejšnji nosečnosti je bilo drugače, sedaj pa kar nič posebnega, kot en močnejši PMS... razdražljiva, občutljive prsi, neko dogajanje v trebuhu... ampak tako je bilo skoraj vsak mesec! Tako da so ti znaki res varljivi.
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:32:24
|
|
|
|
girly
|
superca :bravo::bravo::bravo: nč mislit na to, ti samo pozitivno misli in s tvojo :duda: bo vse ok, boš vidla!saj vaju :angel: čuvajo, tko da nč bat. držim :miska: za vaju in eno :rozica: za mamico pa eno :racka: za vajino :duda: pa :kava: tvojemu :love:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 9:51:18
|
|
|
|
Urska61
|
Držim pesti!!:bravo::bravo::bravo: Urška61
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 10:10:09
|
|
|
|
mujcek
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kdaj si pa imela zadnjo M???? Glede znakov se strinjam s tabo, tudi pri meni ni bilo nič posebnega (sem pričakovala več) :zmeden2:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 10:14:49
|
|
|
|
Ada
|
Mujcek, zadnjo :hudicek: sem imela 14.3. Pa ti? Verjetno malo prej, kajne?
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 11:14:29
|
|
|
|
aljča
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Ada,čestitam:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:zdaj pa lepo pazi:modri::roza:in počivaj.Držim pesti, da bo vse tako kot mora biti.:pujs::pujs::pujs::pujs: l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 12:54:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ada, če jst čestitam:bravo::bravo::bravo: in ti želim, da bi bilo tokrat vse lepo in prav:rozica::miska::rozica::miska::rozica: Tinka
|
|
|
|
|
Punce, držite mi pesti! 12.4.2005 12:55:51
|
|
|
|
tinkamiška
|
Joj, ne "če jst" ampak "ŠE JST":ups:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDecember: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
75%)

Večje. (
25%)
Število vseh glasov: 4Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!