Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
a se svercas,vidm teee

.Preživela sem ok, pač rojstni dan kot rojstni dan
, obletnice pa ne praznujeva, ker se mava vsak dan toooook rada(smajli k se po tleh vala od smeha).
.Sam da ne boš zdaj fina ratala
, al jo je pa mož zapru v klet k je preveč dnarja zapravla
4:30 danes, vceraj 2,5 ure ni spala ponoc
Sem pa dovolj naspicena od nosecnosti in vsega sranja, da ce mi bo sral po glavi, mu bom jaz tud
.....baraba....smajliji
,ma ja mal popestritve,k tlele je ze k v drzavnem zboru...dolgcas
.ucki-mal jih z fiziolosko cisti ali pa z mlacnimi kamilicami,ce pa ne bo slo na bols pol pa pejt po antibiotik,sam pomoje dokler tko k je anja napisala ni panike.
kako,a ga kaj zurate pr vas v sluzbi
....mal te pa moram hecat
razveselil in skoraj spravil do solz...prsla sm domov in tamal prletu k men mamai,mami,mami in me stisnu okol nog in reku rada
joj moj mali misko...drugac pa zna ze fulll govort v stavkih,peti pesmice,preklinjat..nagaja,vcasih celo pospravlja,noce nosit copatov,pretepa mamico in ocija....
.....iiiiiiiii zlata si....ej kaj ta tvoj sef hod ob 16 v sluzbo,kaj pa prej dela
nobene svezem,se vid kdo ma cas
iz darsa poslusala,je reku da so ob 7,8 zacel z posipavanjem cest...halooo ob 7 k sm tamalga pelala v vrtec je blo v lj katastrofa ....adijo pamet