glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ilatic, jaz sem hodila večina v Babilona še prej pa v "Vse poti vodijo v super Li" . Pa so bli res cajti. Smo se pr komu dobil, mal popil, pa gasa - žurat. Pol smo pa cel večer žulil eno pijačo, ker dnarja ni blo . Se spomnim da sem se ga v prvem letniku srednje tok nalila, da sem bruhala in potem so me do konca šole klical litrca. Pa se mi je takrat zdel, kakšna faca sem. Ajme meni ja ja ja to mislim ja. A ne kake budale smo ble. Bolj si bil pijan, manj si se spomnu bolj je blo zanimivo. Zdej se ga pa sploh ne znam več napit!!! Kar ne gre mi in ne gre, pa tko bi ga zažurala če bi se le lohk sprostila. Ja pa u Lia sm tud šla ene parkrat. Moj Edo je tam delal na vratih. Pa se spomnim, kako smo se babe vedno neki kao pedenale za te home party-je. Miniči, pa volanci, da k si mal hitrej stopu je vse frfotal okol tebe, pa narejeno strehco na sprednjih laseh s pol tone laka, da je ja stal še en mesec. Groza, k se spomnim. Pol je pa itak bil vedno še kakšen pretep s strani tipov (no , tud babe nismo ble izjema),.... Ja, takle smo mel pa včasih. Sam je blo pa dober. Smo bli cel teden naspidirani samo za te petke. In potem si kazen pokasiral od starcev, pa si pospravlju k pr norcih, da si se ja odkupu. ej ta strehca je bila pa zakon . Samo, če si šel v K4 ali pa Palmo, pol pa ne glih. ja moja prijateljica se je stepla v palmi, sva pristali na urgenci, ker ji je ena nos zlomila. Drugače pa enkrat je bilo šminkersko ala Tusrist, Babilon, kasneje Eldorado, drugič pa K4, kakor nas je pičilo.
|