Janci F
|
Živjo, vidim da ste že kar nekaj energije porabile za iskanje idealnega vozička. Zanima me pa, po katerih kriterijih boste izbirale voziček? Moji dosedanji kriteriji so: - želim, da se športni del poleže do konca - vodljivost in primernost za vse vrste terenov (do sedaj sem ugotovila, da mi najbolj ustrezajo trikolesniki) - ustrezalo bi mi, če bi bila možnost nakupa celotnega vozička z vsemi dodatki (ogrodje + športni del + košara + lupinica + nakupovalna košata + torba + senčnik + pregrinjalo proti dežju,..). Lahko je komplet ali pa možnost dokupa vseh teh stvari. - možnost obračanja športnega dela - varna lupinica na testih - opozorili so me, da je pametno biti pozoren na širino lupinice, da ni prehitro premajhna - teža vozička - enostavnost zlaganja vozička - seveda tudi izgled in cena Tukaj je pa še par kriterijev, za katere se še nisem odločila, če bodo pogoj: - košara ali samo športni del? Glede na to, da bomo imeli dojenčke poleti mi nekateri pravijo, da sploh ne potrebujem košare, ampak samo športni del, ki se do konca poleže - ISO fix ali Auto fix? V avtu imam že vgrajen ISO fix, tako da razmišljam o nakupu takšnjega avtosedeža. Vem pa da je tudi Auto fix uporabna zadeva. To so na kratko moji dosedanji kriteriji. Prosim, da sporočite še ve svoje, če sem slučajno kakšnega bistvenega pozabila. Vem, da malo kompliciram, vendar v tem vozičku se bo vozil še naslednji otrok in verjetno še kakšen. Prijeten soboten večer vam želim.
|