Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
7x 
za vse!
Sploh se noce vec niti plazit iz enega konca na drug, kaj sele da bi prehodil stopnice. Hoce da ga nesemo. In nasploh on bi bil kar naprej po rokah!
Se mi ze nekaj dni po njej sline cedijo, njami njami.
Zdaj sva bila skoraj 3 tedne notri zaradi VK. Pa še zdaj mu niso čisto vse kraste odpadle. Samo mislim, da zdaj pa res zunaj nima koga okužiti, če bi slučajno še bilo nalezljivo. Zaprtih prostorov in trgovskih centrov se pa tako izogibava.
, Jan in ati sta se pa sankala.
bo pa itak že veselo letal in skakal po stanovanju.
............dobesedno cel dan jo imam na rokah. Pa noben drug ni vredu, samo jaz.
. S to razliko,da je naša sedaj že zdrava, pa je stanje vseeno nespremenjeno. Če jo "ponudim" komu drugemu, zakoplje glavo na moja ramena in se stisne. Če mi jo že uspe komu predat, jo je treba pa hitro zamotit, da pozabi. Pa tudi apetita nima. Jo je zgleda tale kašelj precej zdelal.
obljubil, da bo on J. prevzel, ko se zbudi in jo fizično odstranil iz spalnice, tako da se bom lahko naspala
Pa knjigice rad gleda, pa reklame na TV.
. Sedaj me čaka pa še pospravljanje stanovanja, potem pa postelja.