Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ene par stvari še zmečem v torbo, pol vso to navlako spravimo v avto in gremo. Komaj čakam, da vidim kako bo Taja po dolgem času reagirala na veliko vodo
, pa če bo uživala v čofanju. Torej terme olimje prihajamo!

Ga moram prištimat za vrtec pa gasa. Upam, da mi rata kaj zraven Maje odspat danes.
v petek smo imeli plavanje, v četrtek je bil sneg, pa se mi ni dalo tja lazit,... no, upam, da mi danes uspe ulovit dovolj urina!!!
, pa še vedno kuhata. Jaz pravim, da smo ženske veliko bolj trdne
noči pridružujem. Naša je začela ob 0.30h in se po kakih 15min dretja umirila spila čaj in zaspala. Ob 2.30h pa spet kričanje, kot da jo je zvijalo, vročina in ni pomgalo nič. Ko je pojedla malo AM in čaja jo je Matej zibal na rokah, da je čez kako uro zaspala in HB spala do 8.3h. Ni nič taptava.
. Za pop... U glavnem glava me boli pa noben kofe ne zaleže, da bi blo bolš.
Taji za 9. mesec ter
Ja, celih 8 mesecev je že minilo... Postaja že pravi dečko, siten in trmast, ampak velik cukrček