metuljcek321
|
U, nanka, ti si bla pa ekspresna! Se moja porodna na hitro: Pri meni je blo tud hitro: ob desetih zvecer me je nekaj zasponalo in reklo: "Pnk," pocasi je odteklo nekaj malega vode. OK, greva v Lj, na pregledu se ulije plodovnica. Me posibajo v klistirnico, eno uro imam, da se fajn pokakam, nato v porodno. Na mizo me dajo ob 00:15, me zaspona tam spodaj tako, da sem videla zvezde. Rece sestra: "Gospa, kako vas je zabolelo - a tko, kot da boste sli na veliko potrebo?" Jaz pa z izbuljenimi ocmi: "Ne, tko kot, da me bo raztrgalo!!!" "Cakte, bom poklicala zdravnika ..." Zdravnik cez 5 sekund ze ob meni, v meni in rece: "Ja, gospa, otrok je tu!" Halo??? A ze kar? Oba z mozem sva bila cisto paf - a to je to al kaj? Potisnem se ene parkrat, boli kot svinja, a ob 00:50 je Anja ze tu Sestra pravi: "Deklica je." In se midva spogledava ko dva Butalca ... jaz sem imela namrec fuuuuuuuul obcutek, da bo decek ... potem pa taksno lepo presenecenje .... jokala sva kot dez, Anja pa je bila (seveda) najlepsi otrok na svetu ..................................