|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   operacija skolioze valdoltra
20.1.2009 21:42:55   
ANDREJA 75

Zanima me če je katera iz med vas ali mogoče vaših najbljižjih imela pred kratkim operacijo skolioze v valdoltri.Nas to namreč čaka naslednji mesec pa me zanimajo vaše izkušnje glede Valdoltre.Zanima me tudi če bom lahko ostala pri njej,če mi to pripada.Hvala!Lep user posted image pozdrav!user posted image Smo to operacijo že dali enkrat skoz pred sedmimi leti vendar v Ljubljaniuser posted image user posted image user posted image user posted image Smo bili totalno razočarani nad osebjem.....


_____________________________

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: operacija skolioze valdoltra
20.1.2009 22:57:06   
Anonimen
nisem bila na operaciji, bila sem samo en teden tam na pregledih in imam samo pozitivne izkušnje, sploh z doktorjem pavlinom.koliko pa je star otrok?

(odgovor članu ANDREJA 75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: operacija skolioze valdoltra
21.1.2009 11:39:01   
ANDREJA 75
Stara bo 14 let.Mi imamo pa dr.Cirmana-fuul uredu se mi zdi.

_____________________________

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: operacija skolioze valdoltra
21.1.2009 16:55:26   
kaya2007
jaz osebnih izkušenj sicer nimam, jih pa nekaj poznam, ki so bili operirani v valdoltri in vsi samo pohvalijo. srečno!

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: operacija skolioze valdoltra
21.1.2009 20:09:20   
Anonimen
jst sm bila pri 14-ih letih sama dol en teden, prav tako je bila v moji sobi punca, ki so ji raztegovali nogo in dva otroka tam 6 let. vsi smo bili sami, brez staršev, tko, da ne vem, pozanimaj se, če lahko spiš tam. drugače ji pa pomojem ne bo dolgčas, ker je reees lepo urejen ta otroški oddelek, 4 postelje v sobi, vsak ima svojo omaro, vsaka soba svojo kopalnico. sestre so zelo prijazne, prinesejo zjutraj tudi kakšne piškotke extra, pa kosilo 2eh vrst, reees dobro, noben ne teži kdaj greš spat, tvji v sobah, telefon, da te lahko starši pokličejo, ne vem, meni res ni bilo dolgčas, res je pa, da bo vaša punca imela operacijo in seveda tudi jst ne vem koliko je samostojna, družabna...

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: operacija skolioze valdoltra
22.1.2009 11:01:06   
Lalica1
Glede otrok ne vem, imam pa svojo izkušnjo.
Od leta 2004 sem hodila tja na razne preglede, lani sem imela pa operacijo leve rame pri dr. Ambrožiču. Nimam niti ene majčkene pripombe, ker po moje se ne morejo izboljšati. Dam ji čisto 5-ko in kapo dol. Če ne bi izkusila, ne bi verjela, da kje (sploh v Sloveniji) obstaja tim, ki te tako obravnava. Čakanje na pregled je bilo vedno točno (10 minut mi sploh ni bil problem počakati), sicer so se opravičili, pri sprejemu vedno vse gladko. Sprejeli so me vsak posebej: anesteziolog, sestra, zdravnik in vsak je razložil svoje delo, kako bo vplivalo name, pa še druga vprašanja so mi postavili. Po operaciji mi bolečine niso dovolili trpeti, sem takoj dobila injekcijo, vedno so me vprašali, če kaj rabim , pa še na WC me je sestra peljala, čeprav se mi je zdelo da lahko sama (pa ne bi mogla sama, ker sem padla skupaj). Terapevtka ista zgodba: vse razloži. Pa dr. sem lahko poklicala kadarkoli (dal mi je svojo št.) in vedno mi je bil pripravljen iti na roko in pomagati.
Na hodnikih to ni nikakršnega letanja brez glave sem in tja in gužve ter podobno, kot smo to vajeni drugje. To je vse tiho, počasi in vedno vse nared. Jaz res nisem mogla verjeti in ne morem jih prehvaliti.
Tam je bila operirana tudi babica, vendar na drugem oddelku in je bila zgodba ista.

In ko se pogovarjajo o zvišanju plač zdravstvenim delavcem samo povem: V Valdoltri si to zaslužijo, drugi so pa za svojo nestrokovnost in nedelo še dolžni državi vrniti to, kar dobijo.

Tako, da ne skrbi za hčerko, jaz sem sigurna, da boste zelo zadovoljni!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?