Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Jaz še vedno mislim da si je zapomnu da je tam dobil pikico in da se zdej boji.
     Jaz še vedno mislim da si je zapomnu da je tam dobil pikico in da se zdej boji.  

Sem se zdaj spomnila kako je blo pri nas še ne dolgo nazaj - mesec in pol se je zbujal na uro in pol, potem smo bili pa enkrat pri mojih  in dam
   Sem se zdaj spomnila kako je blo pri nas še ne dolgo nazaj - mesec in pol se je zbujal na uro in pol, potem smo bili pa enkrat pri mojih  in dam  spat. Pa se čez pol ure zbudi in mi mami reče naj ga kar pustim. in se dere 5 min, mal pavze, posluša če kdo gre k njemu, se spet za 5 min dere, spet posluša... in tko ene parkrat. Nakar utihne in zaspi za 3 ure!
   spat. Pa se čez pol ure zbudi in mi mami reče naj ga kar pustim. in se dere 5 min, mal pavze, posluša če kdo gre k njemu, se spet za 5 min dere, spet posluša... in tko ene parkrat. Nakar utihne in zaspi za 3 ure! Kako to, nimam pojma! ko se je zbudil, ga podojim, prec zaspi in se čez pol ure spet zbudi, ga pustim (ti, ti mami) in spet zaspi za tri ure. Pol sem to še parkrat prakticirala in zdej imamo tak ritem - zaspi okrog 18.30 in se doji ob 1 in 5.30, vstanemo pa ob 7.
   Kako to, nimam pojma! ko se je zbudil, ga podojim, prec zaspi in se čez pol ure spet zbudi, ga pustim (ti, ti mami) in spet zaspi za tri ure. Pol sem to še parkrat prakticirala in zdej imamo tak ritem - zaspi okrog 18.30 in se doji ob 1 in 5.30, vstanemo pa ob 7.