Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za vse,ker jst sem se namrec ravno zdej zbudila.smo vceraj imeli obletnico valete pa smo ga mal zazural,sem ob 24h,komaj ujela stopko.

se mi kr neki dozdeva, že vrjetno od prevelike želje
....me je kr strah da bomo preveč razočarani.....kolko časa pa traja ovulacija po tej stopki...dobla pa sem jo v tazadno...
itak da morata oba
. . . ahhh bo že. .
prit... upamo da bo zamudla za 9mescev
pa doma..je reko tomaževič da bi to moglo bit dost.....se mi zdi da sem cela tak napeta od teh hormonov....probala b0om prej enga narest pol pa bom čakala do 2.2.2009 ko imam test nosečnosti v lj. pa da vidimo kaj bo
...No, še en teden pa bomo vidli.Moram pa vam priznat punce, da tako kot sem bila potolčena po inseminaciji in sem tko malčk se že sprijaznila, da tokrat ne bo , sem zdaj že kar mal začela upat in pričakovat, da se bo res prijelo. Ker itak, življenje nam kaže večkrat, da je dosti stvari namenjenih in nas včasih ko ne pričakuješ kaj potolče, drugič pa popolnoma nepričakovano preseneti!!!Ni pravil!