Pandica
|
Sem mogla prvo vse prebrat, koliko ste načvekale čveke čvekaste Eh, včeraj nisem niti bila nič za rač. , danes pa sem ga tut komaj zdaj vklopla, bravo za mene je pa res, da me cel dan ni bilo doma, ker sma se potepali z Zalo. Prvo sma bili v Europarku dopoldne, pol pa sem šla direkt v Radizel k prijateljici, ki ima 1,5 m starega fantka na obisk. Saj se spomnite, ko oni, ko ste držale pesti za njo, ko je točno 1 mesec prej rodila. In Ruj še je zdaj tako majhen, da ne morem verjet kdaj je sploh moja bejba tako zrastla ojoj, kako je minil ta čas... Botrca vidim, da zalezuješ Damjana Murkota Vrtnica pozna vse njegove pesmi Saraya full lepe pupike imaš doma sem pogledala album aja, pa botrca tvojega tut, vsaka čast Janu, da je v stajici, moja ni nikoli hotla niti minuto bit noter ( v oni prenosni posteljici, ki se lahko koristi tut za stajico ) matcar tvoje slike pa grem zdajle pogledat
< Sporočilo je popravil Pandica -- 23.1.2009 23:11:34 >