hanna1
|
čer......kolk ste pridne...na vseh področjih ...lepa predsoba julci,mi bomo tud morali razmišljat o nečem bolj konkretnem,je še sedaj tiste plošče in obešalniki na zid pričvrščeni,ki sem jih sama "skreirala iz škart vrat",katere sem kupila v ...kako se že sedaj reče julci...na Prevaljah tam nasproti šole...sem jih razstavila in plošče potem po zarisu obrezala,ter nanje našravfala obešalnike...in tako je še sedaj,ker mi koga pri hiši,ki bi malo zrojil,da je bila to samo začasna rešitev ...ampak dokler imamo kam obešat bunde in ostalo kramo.... ...pa videla sem,da imajo spodaj sosedje tud v hodniku postavljene omare,ki ne motijo,pa vendar lahko dosti "skriješ" noter tanjusi,mislim,da imaš kar precej zavidljivo situacijo,še posebej,če je treba daleč vozit....a imajo v SG-ju ali v Velenju...ali še kje dalj.....je pa pozitivno,da sta fanta tako angažirana in to včasih pol tud starš kar pozabiš na utrujenost in pmagaš in voziš...saj kolker sem razumela,boš ti to storila,sam včasih bi rabila bit na dveh mestih hkrati ...želim ti in tvojima fantoma,da se vam izide ...sej volje ti ne manjka. za vse bolančke in še enkrat za vse,ki se uspešno spopadate s kilami...za to pa je res potrebna volja in disciplina,tako,da fige za vse tiste...al kako se že reče....ki pridno delate na tem