| 

| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 

|        | Uporabnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 10:05:21
 | 
 |  |  |  

|  Hans   
   | Mi gremo že drugo leto v Moravske toplice - Vivat, super hotel, postrežba, osebje, bazen, hrana, otrokom prijazno, cene zmerne.  Malo poglej na net, na njihovo stran. 

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 10:07:25
 | 
 |  |  |  

|  benika   
   | Lifeclass hoteli Portorož-99€ na osebo. Moja starša gresta pa čez 14 dni v Žusterno in bosta za podaljšani vikend plačala 198€ za oba skupaj. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 12:38:07
 | 
 |  |  |  

|  Mateja*   
   | Se strinjam s Hansom, super ponudba, ugodne cene. Mi je ful všeč tam. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 12:38:43
 | 
 |  |  |  

|  Mateja*   
   | Se strinjam s Hans - om. Super ponudba, ugodne cene. Nam je ful všeč tam. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 14:09:37
 | 
 |  |  |  

|  moci   
   | IZVIRNO SPOROČILO:  Hans 
 Mi gremo že drugo leto v Moravske toplice - Vivat, super hotel, postrežba, osebje, bazen, hrana, otrokom prijazno, cene zmerne.
  Malo poglej na net, na njihovo stran. 
 mi tudi hodimo sem.

|  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 15:11:32
 | 
 |  |  |  

|  žigolino   
   | Jaz sem gledla vse toplice in je pol penzion najcenejši v hotelu Žusterna(kopanje neomejeno),nato v Čatežkih(sam ne vem koliko časa se lahka kopaš,ker tam piše tri ure na dan zastonj)Drugač pa je trenutno najcenejša ponudba v Zadru all inklluziv mislim da 41€.http://www.sonchek.com/sonckovi_katalogi ,katalog za welnes si oglej .(Noče mi dat povezave) 
 < Sporočilo je popravil žigolino -- 27.1.2009 15:12:48  >
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 15:23:34
 | 
 |  |  |  

|  TomTaylor   
   | Gorenjske toplice. Zajtrk, kosilo, malica zastonj. Gratis pa so še opojne substance od katerih se lohk čist odklopiš.... Če bo šlo tko naprej s tem vremenom bom jz šla ziher kkšen vikend tja, pa brez heca. Madoniš... |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 20:17:41
 | 
 |  |  |  

|  bumerang   
   | Kakšni/kateri pa so bazeni v tem vivatu? 
 Mene je tudi prijelo toplično
  razpoloženje ampak ko sem kontaktirala s Čatežem me je minilo... Balkan! 

Ustavi se in prišel boš!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 27.1.2009 23:37:36
 | 
 |  |  |  

|  Anonimen   
   | IZVIRNO SPOROČILO: bumerang 
 Kakšni/kateri pa so bazeni v tem vivatu?

zakaj?
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 28.1.2009 6:30:50
 | 
 |  |  |  

|  bumerang   
   | Zato, ker se obnašajo po balkansko. Oz. se tista, s katero sem kontaktirala, ki pa naj bi bila tista, ki se ukvarja z rezervacijami. 

Ustavi se in prišel boš!
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 28.1.2009 10:27:35
 | 
 |  |  |  

|  Anonimen   
   | aha. Hvala za odgovor   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 28.1.2009 10:29:56
 | 
 |  |  |  

|  Lenny   
   | IZVIRNO SPOROČILO: bumerang 
 Kakšni/kateri pa so bazeni v tem vivatu?

Evo, bazeni v Vivatu - malo za lušte

http://www.vivat.si/sl/informacija.asp?id_meta_type=3
 |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: Kje je najcenejši vikend paket v slo topl... 28.1.2009 11:27:54
 | 
 |  |  |  

|  Baby   
   | IZVIRNO SPOROČILO:  bumerang 
 Zato, ker se obnašajo po balkansko. Oz. se tista, s katero sem kontaktirala, ki pa naj bi bila tista, ki se ukvarja z rezervacijami.

pokliči popoldan, če si klicala zjutraj, ker imajo res eno tako študentko tm da glava boli...
 Jaz se klicala potem še enkrat pa sem se z enim gospodom lepo zmenila... Pa nič mi ni bilo treba naprej plačat.

|  
			|  |  | 

|    | Stran:   [1] | 

Plenice na domnada56Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?Odlično, ni mi treba v trgovino  po velike pakete (
47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (
15%)

Dostava zgodaj zjutraj (
0%)

Dostava zvečer (
4%)

Dostava sobota in nedelja (
0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (
34%)
 Število vseh glasov: 47
Število vseh glasov: 47Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!