|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: velik otrok
28.1.2009 14:49:04   
katrinka
na NS sem bila točna 13tuser posted image  - pikica velika 7cm,
upam da je v pomočuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
28.1.2009 14:59:00   
vim
Jaz se pa ne spomnimuser posted image user posted image ,imam napisan bom pogledala in povem.user posted image

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
28.1.2009 15:03:49   
Lejkica
Ups, jst sem tud spregledala, sem glih sam nase mislna takrat, koza jst.

Na nuhalni je bil/a velika 55mm, noseča pa 12 tednov in 1 dan.

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
   RE: Julijke 2009
28.1.2009 15:09:38   
ana**
Živjoo nosečkeuser posted image

Moja današnja noč je bila KATASTROFALNAuser posted image 4× sem šla na wc in sem do 4ih do 6ih gledala v strop ker enostavno nisem mogla zaspat nazaj..  Zdaj pa mi v službi malo manjka,da bi zaspala za mizouser posted image user posted image

Nimam pa nekega pametnega dela in sm spet po netu firbcala za vozički.. In sm vidla tegale in se mi zdi super.
user posted image
Moram še samo koga najt,da mi iz prve roke pove kakšen jeuser posted image

imena meni je za user posted image blazno všeč Nal, mojemu Blaž! Za user posted image pa Lejla ali pa Zoja,mojemu pa Lara in pa Laura. Tako,da preden se bomo zmenili... Bo pa lažje po MF,ko bomo vedli točen spol.

A boste vse šle na UZ3d? Kdaj približno je najbolje,da gremo? Pri meni je dragi izrazil željo,da bi šli na to meni pa itak ni problemauser posted image user posted image

monty ti pa maš res nesrečo glede tega G.  Bodi vztrajna..pa se kr razjezi tu pa tamuser posted image

Mi smo bili na NS veliki okoli 70mm..se mi zdi. Nimam materinske,da bi natančno pogledala.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
28.1.2009 15:26:43   
BOOMER
monty - moja materinska je tko popisana, da bi človek mislu, da sem že parkrat rodilauser posted image vsak dohtar vse pregleda pa se še spomne kej dopisat. Sestre so tud že izvajale ukrepe na njej, vse ven pometale (vse izvide), češ - gospa, tole bo do konca postalo samo še debelejše...PLUS - sem jih slišala zadnjič ker nisem mela s seboje VSEH izvidov vsega kar so mi delali, še posebno za krvno! Drgače pa je materinska obvezen + uraden dokument (ena dohtarca je tko lepo rekla: zdele ke je led zunaj pa če padete, kako bodo pa v dežurni vedli kaj vam jeuser posted image ), plus vsi ki te pregledajo morajo bit not vpisani. Je tko kot tvoja zdravstevna kartica.
Po moje je fajn da se zbuniš, naj ti vpiše, makar nekaj nakvakaš da greste nekam, da rabiš zarad zavarovanja oz. v primeru - boh ne dej - kake kritične situacije....KARKOLI. mene bi bla že zarad samega firbca kriza...AAAAAAAAAAA..niti pomislet nočemuser posted image Držim pesti da zrihtaš.

Moj pišek je mel na NS ene zabavne mere - baje sem bla 12t 3dni, velik je bil pa 64,3mm, za glavico pa je zraven napisalo da je baje 13t6d (90,2%) za CRL pa 12t6dni (99,9%). Zdej pa - go figure user posted image Nisam ti ja matematik...

En sprehod na dan odžene depresijo stran!(sej grem sej grem....user posted image )

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
28.1.2009 15:30:23   
elevitka
No fino tole o materinski knjižici.... jaz je še zmeraj nimam pa bom jutri dopolnila 15 tednov ?!?  Izvid pa samo od NS ... a je moja G pozabila name ????

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
28.1.2009 15:47:59   
jazzz27
BOOMER..šc stran s tvojimi črnimi mislimi...a se nisi že ponoči dost nasanjala?!user posted image

elevitka..ja nate so pa res pozabili. Hecno, dda še nimaš MK. Ti kar zahtevaj, če jo naslednjič ne dobiš!!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
28.1.2009 15:56:59   
BOOMER
jazzz27 - thx za podporo - sej bo, sej bo...mal mamo krize doma pa pol čudno oba sanjava, moj čez dan pozabi, jest sem pa več ali manj sama s sabo pred monitorjem (ok kle je še mobi če to šteje) pol pa misli zanesejo...

Tistle seznam imen mi ne da miru..mi je Brina tko v ušesu ostal..bom malo mojemu predstavla idejo...pa da vidimo heheuser posted image

Punce, ajd v planine (no vsaj na zrak..)

Sprehod? Definitivno samo in izključno z gojzarjiuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
28.1.2009 19:23:15   
ana**
Ojla user posted image

Jst se ravno bašem z pomarančouser posted image
Bi mogla it na tortico z žabarkami pa mi ni zneslo oziroma bi zamudila pa imam malo slab filing zdj kr sm jih kr tko pustilauser posted image

A,ko bo kaj sončka se bomo me dobile na kakšnem nosečniškem klepetu??
user posted image user posted image

Zdaj pa že odštevam do morfologije... Še 15dniiiuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
28.1.2009 19:24:36   
sabina84
Oj. Se vam smem še jaz pridružiti?
Sm iz CE,pdp 5.julij mislim kok sm že brala da sma z Liam na istem. Vsem čestitam za uspešn ns,moj rez.je biu ful slab in sm morala še na ac,tk da še čakamo izvide.
Lp

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
28.1.2009 19:26:36   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: sabina84

Sm iz CE,pdp 5.julij mislim kok sm že brala da sma z Liam na istem. Vsem čestitam za uspešn ns,moj rez.je biu ful slab in sm morala še na ac,tk da še čakamo izvide.
Lp

Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa držim pesti,da bodo rezultati AC superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
28.1.2009 19:36:18   
sabina84
Pa tk sm mal za nazaj brala,jz sm v 17 t 4x vidla svojo pikico,pa men je gin.nardila uz v 16tednu. 1. 8T, 2.13T na NS, 3. 16t pa 4.17 t na ac. Sam to je zato ko sm mela slabe izvide pa so kr gledal ka še lah vidijo da ni ok. Nevem kake gin.mate to,moja je res super. Ko me je Strahova poklicala da je kri poslabšala rezultat,sm drug dan klicala svojo gin,popoldne sm že mela napotnice za AC. Sama je poklicla vLj pa vse uredila.
No nebom vas obremenjevala s svojimi problemi,sam delila sm mnenje. Vse ko bote prebrale pa vsaj mal držte pesti da bo vse ok.
Anna hvala.
LP

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
28.1.2009 20:20:09   
elevitka
Sabina84 upam da se bo vse uredilo user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
28.1.2009 22:26:01   
_ella_
Hej Sabina pozdravljena tudi tu. Ma jaz tisto pošto iz klinike nisem dobila. Le račun za revijo MAMa in en izvod , ki ga nisem naročila???!!!user posted image

Kar se adaptacije tiče, sma se  mojim lani januarja  vselila v hišo in poleti še dokončala fasado. Ne morte si miselt kolk plina se pokuri, če hiša ni izolirana, mene pa e tko skoz zebe. Hiša je opremljena, le dve otroški sobi še čakata, da se ji olepša. Poj pa ko bo denar še dovoz in kar jaz hočem obvezno je ograja okoli parcele, da imaš lahko brez skrbi otroke na vrtu in ne morejo zgint. Vsaj dokler so majhni!user posted image user posted image

UZ so meni na začetku delali v 8 im 10 tednu ,ker sem imela recimo " nedoločljivo število.....". Pozabmo to. Potem NS ipak pri mojem, in mi  je tudi napovedal da na drugem pregledu pretipa trebuh , da vidi če plod normalno raste in poslušanje srčka. Aja pa vodo moram dati. Tko , da si ne belim glave z UZ, ker vem da ga nebo v petek na pregledu. Sem ga vidla pa prejšen petek na AC kako je skakal.

Ime za punčko še nimamo , za fanta po ta novem ne rabva več. Mi je pa TIP prej zaupal, da ime za punco lahko sama izberem. Saj kregat se ne bo treba. Tko pa tko sem mu zagrozila, če  mu slučajno ne rata ta prav cajt na porod pridet, da bom sama izbrala ime čist na novo. Potem je pa lahko surprice .

Evo voziček je pa men tale všeč
http://www.buggy.de/joggstertw.php?farbe=cmn

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
29.1.2009 7:37:41   
Pupa1005
dobro jutro....user posted image

včeraj po pregledu mi ni uspelo nič napisat, zato že zdele na vse zgodaj,...

res je v 16.tednu tak zlo hitr pregled, ampak sm vseen doživela kakšno minutko UZ-ja. Dost mi je blo,...vidl smo srček, pa spet je migal/a ko bi ga/jo kdo navil,....no o kakšnem spolu se nismo pogovarjal, bo treba počakat do morfologije 4.3., ....ampak kar ste pisale druge okol 16t, sm prov vesela, da sm vsaj to imela,...drgač je pa vse ok,...in smo veseli,...do morfologije se mi pa zdi cela večnost, najbrž bo pa minil kt bi mignil,...mi gre vsak teden hitrej,...

dobrodošla Sabina, držimo pesti, da bo vse ok na AC, in nikakor nas ne utrujaš s svojimi problemi,...tud zato smo tuku, da se mal pojamra, a ne punce,...

lep dan, baje bo tud mal sončka,...user posted image

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
29.1.2009 7:52:08   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: sabina84

Lp

Ojla!!!
Lepo , da sma dve Celjanke na kupu, pa še stare sva približn isto. Bova lahko kaj skupaj vozičkale.

(odgovor članu sabina84)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
29.1.2009 8:32:25   
smile30
Jutro,

A ste dobro spale? Jaz sem danes kot zombi. Ne boste verjeli, komaj se je sinček opomogel od bronhitisa, zdaj ga pa petice (zobki) matrajo. Se zbudi ponoči in joja in stoka auau.
In potem je kar naenkrat noči konec (nekje ob 3-4 zjutraj). Verjetno danes iz mene ne bo nič. Bom kar spala tukaj za računalnikom. Sem spila že overdose kavo, več kot ena pa mi itak ne paše.

Sabina dobrodošla. Zato smo tu, da si včasih tudi dušo olajšamo. Zato: gremo naprej, zmagali bomo.
Držimo pesti za dobre rezultate.

Prosim da vse iz LJ, in ostale blizu-krajanke, ki rade špegate po nosečniških trgovinah, takoj raportirate o novih kolekcijah. Pa prosim vas, tokrat pustite tudi kaj zame. Ker res nimam več kaj oblečt. user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
29.1.2009 9:14:53   
vim
Smile30user posted image user posted image  jaz tudi počasi ne bom več mogla kaj oblečt. trenutno se šlepam s tremi hlačami, ostale so ratale pretesne. Zanimivo kako je ista št. lahko prav al pa premajhna. v trgovine sem šla že malo pofirbcat, ampak mi je gospa prodajalka rekla,da še nekaj časa ne bom mogla zlest v nosčniške stvari. Pa da vidimo kok časa bo še to.user posted image user posted image

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
29.1.2009 12:04:41   
katrinka
sabina84 - dobrodošla

vim - tebi se po mojem se v 30 tednu ne bo busi poznal, jaz z eno nogo ne bi mogla zlezt v ene tvoje hlače,user posted image ti bos brez problema nasla nosecniske cunjeuser posted image
smile30 - obljubim, da ti pustim vsaj ene hlače...hahauser posted image

ja, celo malo sončkauser posted image se je pokazalo, meni je pa lustno ker imam dopust danes in jutri,user posted image res pa je da imam cel dan ze cistilno akcijo doma....user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
29.1.2009 12:05:59   
donna22
Sabina, držimo pesti ...

Hja, s temi nosečniškimi oblačili je pa res problem. Tudi mene že vse moje hlače začenjajo tiščat, trebuh je vsak dan večji, nekih spodobnih novih oblačil pa nikakor ne najdem!!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
29.1.2009 12:16:45   
jazzz27
Helov souser posted image .

Kako smo danes?

A ima katera izkušnje, da bi v sadno torto namesto smetane dala vanilij puding? Delala bi čist tako, kot s metano, le da bi namesto smetane namazala hladen puding. Isto namočila biskvit s kompotom, isto dala not sadje,... a je katera že tako naredila?

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
29.1.2009 12:43:10   
elevitka
Jaz včasih dam noter puding, vendar v ohlajenega dodam spenjeno margarino (malo jo pustim da se zmehča na sobni temperaturi - potem pa jo z mikserjem zdrobim)... tako dobiš vanili kremo z katero nadomestiš smetano.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
29.1.2009 12:59:46   
vim
Oooooo katrinka hvala, ampak danes ko sem malo bolj na ''ozko'' oblečena se mi pa vidi buši, pa se skrivam v pisarni, ker še nisem povedal v službi. Kar ne najdem besed kako začeti. Ampak saj sem še bolj na začetku,malce imam še časa.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
29.1.2009 13:11:43   
eva Ana
Pozdravljene, ve ste gotovo že vse bile na NS. Pa me zanima ali je katera bila v MB porodnišnici, se da dobit CD (ga morš imet zraven) in kolikšna je cena?

Lepo nosečnost vam želim!

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
29.1.2009 13:23:15   
BOOMER
ola punce

Jest grem pa v soboto (delno službeno delno privat) NA MORJE! user posted image So me že danes skominali, češ da je lepo, sonček, mal burjice. Pa že dva dni nekaj po tv kažejo morje, sončke...pa sva se z mojim odločila dol pičit. Naj se mali čim prej navadiuser posted image user posted image KDAJ BOD MAJ?????user posted image user posted image

PUDING - SMETANA - jest večkrat naredim sladico z mal piškotki, sadje iz kompota lah pa sveže, s sadnim sokcom pokapam, čez pa ulijemm razredčen puding (zakuhan v več mleka ali pa Galletta). Je bomba, če pridejo gostje pa nimaš kaj na mizo dat - voila - 5min dela! Mam zmeri zaloge za to. Tko da - men gre to čist ok skupi.user posted image

žeja - a je kera non stop žejna? men se meša..poleg normalno da jem pa pijem, spijem še 1,5l-3l flašo vode z mal limone. Pa mi še ni dost. Skoz seveda na wc-ju, skoz suha usta.user posted image

cunjice - hehe mi je drobiž ostal ko sem vse položnice plačala pa grem v pikapolonico po gune sexy majčke ' pridem julija' pa še kak pulover. Če sem doma ni panike, že kej dam nase, sam za sestanke pa ni glih lepo če ven nosečniške hlače gledajo user posted image in svaka čast gunim, ki še navadne cifre lahko nosite....jest mam nosečniške že en teden, trebuh je sicer 'za opazit' velik sam zvečer, ampak mi nič ni več prav od starih stvariuser posted image aja - a so kake nosečniške pižame? Ker premikam pas gor pa dol pa zgledam na kocu kot Steve Urkel.user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce - nehite buhije skrivat, na konc se itak izkaže da že vsi vejouser posted image user posted image le pogumno vim!

..zakaaaaj čakala bi na maaaaaj..(če grem lahk že zdele na morjeuser posted image )

< Sporočilo je popravil BOOMER -- 29.1.2009 13:24:55 >

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Močna fotografija trebuha med popadki
Nobena skrivnost ni, da je porod velik podvig. Ne glede na to, kje in kako rodijo, si mame zaslužijo VSO ljubezen in obč...
Sindrom transfuzije od dvojčka k dvojčku (...
Preberite resnično zgodbo nosečnice, ki je nosila enojajčna dvojčka, v nosečnosti pa je prišlo do anomalije imenovane TT...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?