Lara Croft
|
ja sej do tega sem pršla, pol sem pa hotla kopirat, je pa napisal da morš nekam na eno stran jit ne vem kaj narest, ker so zelo strogi kriteriji za zaščito ker to sem jest dons prvič to stran uporabila. Lana luna... sem bla sigurna, da ti bo do zdej že kdo odgovoril,..... ti lepo trikrat klikni, da se ti označi, potem pa z desno miško klikni, kopiraj in prilepi sem... tako bo šlo. Tudi meni noče več, če kliknem na tisti gumbek "KOPIRAJ". aja, o vremenu pa ni da bi govoru... mi hočmo sonceeeeeeeeeeee!!!!! Pridi k nam... imamo že nekaj dni sončko.... hehe.. pa burjo.... ja GLoria se strinjam s tabo to je pa naša Lara Jap... ena in edina.... A ste kej ponosne name? No, mi nismo nič boljše spali, kljub Aptamilu. Imate mogoče še kakšno idejo? Meni se že malo . Ma veš, to ni pravilo.... Lara je bila samo dojena pa je spala celo noč.... Probaj obratno, da se najprej podoji. Tudi jaz bi ti to svetovala. se morm skoz sama sprehajat Meni pa večinoma kar paše..... edino, če ne naletim na kako tako, kot je Leda, ki ima tak tempo kot jaz... Kot se mi je zdelo, je Lena res ful zrasla, ima 70 cm, tehta pa 6580 Ja super.... po mamici... sm bla prej v sparu kupila mleto mesi pridem domov pa vse smrdljivo....kaj bi ve nardile na mojem mestu... Verjetno si že zrihtala... ma jaz nesem vse nazaj... en dan sem iz Tuša prinesla smrdljivo majonezo... pa enkrat sem iz Koprskega Špara prinesla nekaj, ki je blo počeno.... ma tudi, če košta en evro, jaz jim nesem nazaj... me ne briga nič.... Je pa zoprno, ker meso moraš nest takoj nazaj, nimaš kej čakat... bi ga pa skur c a l a, ko prassca...