Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Nam ni pomagalo niti kopanje (po pol ure, nobeni domači pripravki ala nariban krompir, rdeča pesa), .....skratka smo bili prepuščeni Daleronu in Voltarenu na 4 ure izmenično. Aja, pa dajala sem mrzle obkladke na čelo, dokler sta kuhala. Sicer si tega (pgosto dajanje Dalerona in Voltarena) ne bi upala, samo imamo zdravnika doma in je rekel, da pač v taki situaciji (virusna angina) lahko to naredim. Posledic na srečo ni bilo.
) .... v ponedeljek sva šla h pedijatrinji ki je rekla da ni nič videt bolan ampak da je verjetno viroza, naj omenim da ko nima vročine je zelo živahen in ne more biti nič pri miru, jaz sem bila prepričana da imamo angino vendar je k sreči nismo imeli.... ko smo pa zvečer šli spat mu je pa ponovno vročina začela naraščat.... in sem rekla dost nič Calpola imeli smo jo od kakšnih 20 do kakih enih dveh zjutraj 39,6 kopali smo ga večinoma je bil nagec pač otroka hladiš obkladke... itd... in je pregural (še to ti otroka najbolj poznaš, naš ni nikoli imel nobenih vročinskih krčev in če ima vročino večinoma spi...in vedela bi kdaj je dost in bi mu pač dala v tem primeru Voltaren, če bi se mi zdel da ne prenese več vročine.... naučila sem se da je včasih fajn in da ne gre drugače kot da sami od sebe pregurajo brez pomoči zdravil.... drugače je bil pa zjutraj ko se je zbudil živahen in dobre volje kot da ponoči ne bi imel vročine....