Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.Danes jo je spet tikal
  .Danes jo je spet tikal   in mu razlagala da to naj ne pocne.Vem da je to del odrascanja in da tudi jaz sem se igrala zdravnike ampak vseeno pa mi ni
  in mu razlagala da to naj ne pocne.Vem da je to del odrascanja in da tudi jaz sem se igrala zdravnike ampak vseeno pa mi ni .
  . 

. A če je pa telo narisano v knijgi, je pa lepo in je ok? Mislim, zakaj se pa ne bi smel na živem modelul učit? Ne bo tiskarskih napak
 . A če je pa telo narisano v knijgi, je pa lepo in je ok? Mislim, zakaj se pa ne bi smel na živem modelul učit? Ne bo tiskarskih napak .
 .   
   Ker mi nihče ni nič razložil, ker bognedaj, da bi se mi o tem pogovarjali...in tako me je zanimalo še bolj...
   Ker mi nihče ni nič razložil, ker bognedaj, da bi se mi o tem pogovarjali...in tako me je zanimalo še bolj...  

Jap, s takšnim ravnanjem bosta pa razvila čisto zdrav odnos do spolnosti in telesa... ker se to pač ne sme...
  Jap, s takšnim ravnanjem bosta pa razvila čisto zdrav odnos do spolnosti in telesa... ker se to pač ne sme...