Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je bil danes pri dežurni, in ja, se je nalezu od Draža. Nima sicer škrlatinke oziroma izpuščajev, ker tega odrasli ne dobijo, ima pa ful hudo streptokokno gnojno angino, ki jo povtroča isti bacil. Tko da 1 več na antibiotikih tudi pri nas. Diti pa še nič. TOK TOK TOK. Tko da, danes nismo šli na Štajersko, itak pa sem jaz dežurna in sem že cel dan na telefonu
.
Daj pa povej mi, če veš kako je na Pohorju... mi se tudi odpravljamoi n nisem še bila. Gledamo pa hotel Bellevue...
). Ko se je naveličal smo jih nesli notri, pero so ble kao rezervirane za nas in na koncu smo plačali samo 10 eur.Res ne moreš verjet, kolko so bili tam ljudje prijazni in ustrežljivi.
. Če greš 1 teden in plačaš polno ceno izposojevalnine (verjetno res nimajo vsi take sreče, kot Hana06) + še recimo 2 vikenda, sigurno plačaš za vse skupaj več, kot če bi nabavil glanc novo. To mi je pa čisto mimo, ker če zdej kupim Dražu, bo pol še imela Diti in pol še vedno lahko prodaš. Pa čeprav za poki šoldi (btw - če pogledaš na bolhi, prodajajo rabljene smučke za več dnarja, kot nove). Asso, sem bla v sport 2000 in imajo 80dcm smučke za 27€ (brez vezi seveda). Ampak meni so to že prevelike
Dražu smo kupli oz. si sposodli vse, za Diti bom pa poročala
uživala jutra v dvoje