Anonimen
|
Jutro. Kako ste? Danes je že sreda. Še 2x vstanemo in bo vikend!!! nf in lučka, očitno je vsepovsod malo drugače. nf, ok, se zmenimo pa za naslednjega! Sam glej, da bo naslednji tud , ker jaz bom baje imela . Penca, nikar ne skrbi - brezveze. Pred operacijo te nima bit kaj strah, po operaciji dobiš pa itak kaj proti bolečinam, tako, da resnično ni nič hudega. Aja, vidim, da imaš samo diagnostično - sem imela dve cimri, ki sta imela samo to, potem so jima sicer par stvari "poštimali". Ampak ti povem, da so kakšne 2 uri po operaciji že veselo čvekale in se metale po postelji. Jaz se tud obrnit nisem mogla, skos sem spala, onidve pa k rožici. Tako, da mislim, da če ti ne bojo delal veliko stvari, potem konec dneva sploh ne boš več vedela, da si bila operirana. Martinki, bravo za tvojega G!!!! Dobro si ga izbrala. Zdej pa ni hudič, da vama ne rata!! Ven te pa ne bomo vrgle, ker potem bi se mogle tud same - nobena namreč ni več na klomifenu. Mene pa danes spet rama ubija. Kadarkoli zakašljam, zazeham, kihnem.. Karkoli, me grozno zaboli. Lep dan želim vsem!!! Aja, pa eno dobro kavico za začetek dneva.
|