|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:14:20
|
|
|
|
pi
|
Jaz sem si vse spakirala v majhno torbo. Za otroka sem vse dala v Nivein nahrbtnik. Dude sploh nisem prekuhala, saj jih nikoli nisem rabila.
|
|
|
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:15:30
|
|
|
|
Majdi
|
To tudi mene zanima, kako se pripravite za na porod in kaj sploh vse vzet sabo. Lep pozdrav:muca::muca::muca:
|
|
|
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:18:49
|
|
|
|
Spicy Black
|
Jaz mam že pripravljeno in sicer - bom kar v torbo gledala :)- - nogavice - vložki VIR 80 - copati s trdim podplatom - blazinice za dojenje - 2x moderček za dojenje - kozmetika (za tuširat, mleko po tuširanu, zobna ščetka in pasta, labelo itd.) - dudica - rezervno perilo (vsaj za domov) Poleg torbe pa je še fotoaparat z dodatno kartico in baterijami :)-. Zraven bom vzela le še materinsko knjižico in to je to..Aja pa GSM in polnilec. Dudice sem prekuhala v vodi (15 minut) pa so tolk grde ratale :((...Ena je priporočala, da jih prekuhaš v destilirani vodi (vsaj tolk bele niso). Doma pa uštimajo tudi oblačilca za dojenčka, ki ti jih bo prinesel dragi. Lp
|
|
|
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:21:56
|
|
|
|
Arwen
|
Ja, najbolje, da že kar pripraviš. Jaz imam vse spakirano v dveh potovalkah (ena za v porodnišnico in ena za iz porodnišnice). V prvo naštimaj svojo kozmetiko, haljo, natikače, sp. hlačke, vložke (po želji, ampak včasih jih v porodnišnici zmanjka),modrček za dojenje, blazinice, vodo in kaj za pojest. V drugo pa cunje zate in za dojenčka za odhod iz porodnišnice. Upam, da nisem česa pozabila.:zmeden: Pa pa, T.
|
|
|
|
|
Za vse,ki boste kmalu mamice 19.4.2005 14:52:40
|
|
|
|
taška30
|
Jaz pa takole: za dete imam spakirano Niveino torbo in noter je vse razen odejice, ki bo prišla z lupinico na dan odhoda domov. Zame: manjša potovalka, zaenkrat napol spakirana. Noter nimam še kozmetike (bom spakirala preden gremo - menda pa ja bom še tolk prisebna), telefona, hrane. Zame za domov: :zmeden: na to sploh nisem pomislila, ampak nekako se mi zdi logično, da bom šla domov v tistem, v čemer grem noter, razen hlačk in nogavic seveda. Dude: sem jih prekuhala, čeprav ne vem točno zakaj :ups:, ker: 1. upam, da jih sploh ne bomo rabili že v porodnišnici 2. do takrat itak ne bojo več sterilne LP, Taška
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.