Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:02:19
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči misar, upam, da boste kmalu v redu! buči, včeraj sem ti zs pustila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:02:59
|
|
|
|
Blacky*
|
kaj se za srečanje dogovarjate... kdaj pa? da si malo uskladim koledar
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:04:19
|
|
|
|
katka37
|
Februarka, saj bo, vidva samo lepo neobremenjeno , pa bo. Sicer pa itak veš kako to gre. Samo vprašanje je- biti zgoraj ali spodaj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:09:48
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Spali v redu, Blaž je spet spustil ob petih mleko, tako, da zgleda, da smo se tega dokončno rešli. No danes imam z Matijo sestanek za jeseni za v šolo, jutri pa sistematski za Blaža. No pol je pa že sobota, ko imamo še malo praznovanja za Blaža s prijateljčki. Drugače pa nič novega. Se javim kej kasneje.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:11:08
|
|
|
|
blaža
|
EMA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ1. ROJSTNI DAN!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:11:30
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. naša noč solidna..le dve kratki budnici..nazaj je pa zaspala z vodo..podnevi pa noče nič pit zanimivo..itak je bila pa zjutraj čist mokra ko je pa tolk spila... no zdej se pa tle igra..čez kake pol urce jo dam pa mami v varstvo..jst se bom pa spet učila... se oglasim kaj kasneje EMA te bi pa iskrene čestitke!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:17:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. naša noč solidna..le dve kratki budnici..nazaj je pa zaspala z vodo..podnevi pa noče nič pit zanimivo..itak je bila pa zjutraj čist mokra ko je pa tolk spila... no zdej se pa tle igra..čez kake pol urce jo dam pa mami v varstvo..jst se bom pa spet učila... se oglasim kaj kasneje EMA te bi pa iskrene čestitke!!! Jaz Carici podnevi kar dostkrat ponujam pit... po navadi ji zmesam jabucni sok z vodo... Odvisno od dneva in verjetno od tega kaj poje... spije od 2-4 deci te zlabudre na dan... . Mislim pa, da najvec dobi preko sadja... zelo rada je jabuke, zadn cajt eno do dve na dan...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:22:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Ella, kaj si le delala danes ponoči premal spala februarka al ne bi ti jutri še en test naredila buči sem vidla tvoj poust, sam ure pa res nisem gledala al pa nisem pričakovala, da je kdo že pokonc tako zgodaj
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:32:28
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Ella, kaj si le delala danes ponoči premal spala februarka al ne bi ti jutri še en test naredila buči sem vidla tvoj poust, sam ure pa res nisem gledala al pa nisem pričakovala, da je kdo že pokonc tako zgodaj ne bi, hvala je moj pršu prejle na malco in je vidu test od daleč, pa stopi do mene in me vpraša če sem noseča pa kar učke so se mu svetle se nasmejem in rečem da ne, je bil pa itak vesel, je reku da bova lahko še mal moški Aleluja mi noče špilat že 2 dni in sem čist slabe volje grem gledat če mamo kej Donata Pol bova šle pa gotovo mal ven, čeprav je zjutraj mal kihala in neki hotla kašljat samo zdej je ok... tako da ne vem, a bi šle vseeno malo ven al kaj
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:35:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Ella, kaj si le delala danes ponoči premal spala februarka al ne bi ti jutri še en test naredila buči sem vidla tvoj poust, sam ure pa res nisem gledala al pa nisem pričakovala, da je kdo že pokonc tako zgodaj ne bi, hvala je moj pršu prejle na malco in je vidu test od daleč, pa stopi do mene in me vpraša če sem noseča pa kar učke so se mu svetle se nasmejem in rečem da ne, je bil pa itak vesel, je reku da bova lahko še mal moški Aleluja mi noče špilat že 2 dni in sem čist slabe volje grem gledat če mamo kej Donata Pol bova šle pa gotovo mal ven, čeprav je zjutraj mal kihala in neki hotla kašljat samo zdej je ok... tako da ne vem, a bi šle vseeno malo ven al kaj ah, ti moski...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:42:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Stipe jabolko, jabolka, jabolčni sok Kaj se dogaja s tvojo sloventštino Men se rola, ker moram po 2 mesecih šihta mal delat, to ne vem kam pelje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:46:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe jabolko, jabolka, jabolčni sok Kaj se dogaja s tvojo sloventštino Men se rola, ker moram po 2 mesecih šihta mal delat, to ne vem kam pelje .... nemoj da vrsis britisak... nosim trenerku i pricam slovenstinu... ne pozabi da sem iz Ljubljane po Golovcima, blizu Crnuca... pr nas se rece jabuk... kako pa pr vas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 9:57:12
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe jabolko, jabolka, jabolčni sok Kaj se dogaja s tvojo sloventštino Men se rola, ker moram po 2 mesecih šihta mal delat, to ne vem kam pelje jaz bi to tudi tebe rada vprašala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 10:00:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe jabolko, jabolka, jabolčni sok Kaj se dogaja s tvojo sloventštino Men se rola, ker moram po 2 mesecih šihta mal delat, to ne vem kam pelje jaz bi to tudi tebe rada vprašala Sem v njegovem jeziku napisala, da bo zih razumel
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 10:08:49
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Stipe jabolko, jabolka, jabolčni sok Kaj se dogaja s tvojo sloventštino Men se rola, ker moram po 2 mesecih šihta mal delat, to ne vem kam pelje jaz bi to tudi tebe rada vprašala Sem v njegovem jeziku napisala, da bo zih razumel
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 10:19:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
Sefla in Ella, lipo vas molin... nemojte me zezat... i Gibonni isto prica ka ja, pa ga obozavate... a ja san stoput.. bolji
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 10:25:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Sefla in Ella, lipo vas molin... nemojte me zezat... i Gibonni isto prica ka ja, pa ga obozavate... a ja san stoput.. bolji Tole je pa zdaj že obsedeno stanje, zadnji čas, da gremo čim prej mal v SLO
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 10:43:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
Što se dobiva križanjem magarca (tovara) i zebre?? - Dalmatinac u mornarskoj majici!!!
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 5.2.2009 10:48:21 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 10:54:24
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jst sm ena navana kokoška sem pozabla mleti sladko r kupit, tko da bo medo Pu mogz počakat do jutri zdej sem pa tok , da grem mojga zbudit, da me mal zmasira Zakaj ga pa ne zmelješ v kavnem mlinčku? Mi ga imamo samo za sladkor, ker mislim, da še nisem kupila kave v zrnju za doma ... Pa preseješ ga, pa je ... ker ga nimam!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 10:56:54
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Dobro jutro! Listek, , da bo boljše in ne bo potrebna infuzija. Lillchy, jaz tudi namerevam narediti nekaj v stilu medvedka Puja. Ti boš naredila prav obliko Puja? Nimam pa tičine mase, bom probala kar s ponarejeno. Pa za vse ostale bolančke. Ema, vse najboljše. katka, sej je jst tud nimam. enkrat sem jo že kao nardila iz mleka v prahu, pa ne najdem tega recepta. bom zdej pač mal čarala, sej moj prav, da sem čarovnca! kako jo pa ti nardiš?
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 5.2.2009 10:57:20 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 11:00:39
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Lillchy, pomagaj prosim, imaš link od te torte medvedka puja, kako se dela, ga ne najdem, sem si jih nekaj shranila, ravno tega pa nimam. katka, z veseljem, pa ne morem, ker še nikol nisem vidla. jst mam za mušter kar našga poganjalčka, k ma gor figurco medvedka Pu-ja.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 11:05:50
|
|
|
|
itata
|
dan, sem mela že celo jutranjo akcijo, odpokala tamalega k tašči za cel dan - moja dva počivata danes ; jaz sem šibala v mesto do sodnice - je kar skulirana, tko da se bova po mojem čist ok razumele... pol v službo, mal pokofetkala, neke knjige naročila, zdej pa delamo k norci...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 11:14:20
|
|
|
|
mlavla
|
lilči in katka..tole sem najdla na kulinariki.. a vama pride kaj prav? je recept za ponarejeno tičino maso iz mleka v prahu http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Ponarejena_ticina_masa-12042.html
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 11:40:04
|
|
|
|
blaža
|
Evo še mene malo. Burek z sirom in špinačo je že pečen in čaka na toplem za kosilo. vas bom pol še malo za nazaj prebrala, ki vidim, da sem v zaostanku. Blaž nina, ki se je najedel, smo ga skopali, ki popoldne grem na tisti sestanek za šolo in ne vem, do kdaj se bo zavleklo, da bo lepo frišen za jutri. Me že kar stiska, ki ga bojo cepli. Prav muka mije. Pa za fimozo se moram zmenit, če bi mi kar napotnico dala. Sem danes po kopanju stanje pogledala in je čisto zaraščeno. ben, ben, če ne bo hušega, bomo tudi to preživeli.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 5.2.2009 11:42:12
|
|
|
|
blaža
|
Stipe maš ZS. A je prvi?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtroška imena: Nežna imena za nežne otrokeIzbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...
Zadnje s foruma
Kje kupujete igračeksenija12Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (
32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (
54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (
3%)

preko spleta (
3%)

drugo (
9%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!