|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
5.2.2009 11:42:43   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo še mene malo.

Burek z sirom in špinačo je že pečen in čaka na toplem za kosilo.user posted image

vas bom pol še malo za nazaj prebrala, ki vidim, da sem v zaostanku.

Blaž nina, ki se je najedel, smo ga skopali, ki popoldne grem na tisti sestanek za šolo in ne vem, do kdaj se bo zavleklo, da bo lepo frišen za jutri. Me že kar stiska, ki ga bojo cepli. Prav muka mije. Pa za fimozo se moram zmenit, če bi mi kar napotnico dala. Sem danes po kopanju stanje pogledala in je čisto zaraščeno.user posted image

ben, ben, če ne bo hušega, bomo tudi to preživeli.user posted image

...bos, bos, prezvela... si se mnogo hujsga user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 751
5.2.2009 11:44:30   
blaža
ja itak, nimam izbire.user posted image

No da ti povem, da sem zadnjič spet skuhala tisto polento z zelenjavo in meskom, pa bi najraje sama vse pojedla, tako je blo dobro.user posted image hvala še enkrat za recept. Res je zakon.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 752
5.2.2009 11:48:36   
blaža

Stipe maš ZS. A je prvi?user posted image

kaj nisi vidu, al tko dolgo tipkaš?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 753
5.2.2009 11:53:03   
Stipe air force

kva vidu..., ze natipku... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 754
5.2.2009 11:54:41   
mlavla
pri nas bo pa danes na jedilniku narastek iz brokolija in mletega govejega mesa ter sirčka....

blaža..pa jutri fajn uštimejte pri dohtarju..

men so se zdele kar kocine dvignile..sem dobila sporočilo od kolegice, da je pred dvema urama rodila hčerko....user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 755
5.2.2009 12:00:50   
Stipe air force
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Se dobita Slovenec in Hrvat na kavi, pa mu Hrvat pravi:
"Imel sem sanje, sanjal sem Ljubljano, vojna, ljudje bezijo, povsod kaos, lakota, Slovenije prakticno ni..."

Slovenec poslusa nekaj casa nakladanje, pije kavo in ko se Hrvat malo ustavimu pravi:
"Imel sem podobne sanje, sanjal sem Zagreb, sonce, pomlad, povsod lepo vzdusje, ljudje se veselijo, nosijo transparente..."

Tu ga Hrvat prekine - Kaj pa pise na teh transparentih? Slovenec mu odvrne:
"Ne vem, ne razumem cirilice..."

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 756
5.2.2009 12:04:27   
Februarka08
Jaz sem jo pa ravno spat dala, zdej počakam par minut da zaspi, potem grem pa v sp. štuk spet lupituser posted image ampak pol je pa konec, ker jutri grejo base že v prodajouser posted image hvala boguuser posted image
Kosilo ma danes tašča čez, za tamalo morm pa neki posebej narest, ker bo sv.pečenkauser posted image grrrrrrr, kot da ne more bit kaj govejegauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 757
5.2.2009 12:50:08   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

kva vidu..., ze natipku... user posted image  user posted image  user posted image

hvala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 758
5.2.2009 13:03:22   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

lilči in katka..tole sem najdla na kulinariki.. a vama pride kaj prav?

je recept za ponarejeno tičino maso iz mleka v prahuuser posted image

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Ponarejena_ticina_masa-12042.html

tale se mi zdi pa superca! Bom kar tko probala! HVALA!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 759
5.2.2009 13:21:47   
listek1
dan,

punce hvala za spodbudne besede user posted image

Žal smo ponoči spet zakuhali na 39,5 vročine, zdele jo ma sicer 38,5, tako, da spali smo nič user posted image Jest sem že čist izmozgana, ker ponoči skoz joka in tako kot pravi Pina, bi tudi david skoz na meni spal. Kokr ga odložim je jok. Kašlja še vedno ful, dones sicer še ni bruhal, driska pa tud počasi izginja. Danes je še kar neki pil, mu skoz turim uno flaško. Je pa skoraj nič več, še tok ne kot prejšnje dni. Upam, da se čimprej neha vse skupaj.

Pina - držim pest, da se Ana čimprej pozdravi.
Misar- hvala ti za napisano, sej mu probam res čimveč turit flaško in mu zravn govorim, da mora pit, da ne bo treba v bolnico in me gleda ko en čukec user posted image

EMA vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan.

no mi smo za soboto odpovedali zabavo user posted image , sem ful žalostna, ampak takle res ne more praznovat.  Bomo pa naslednjo soboto nadoknadili user posted image

Februarka - boš pa naslednji mesec zagledala plusek, lahko pa še ni dost hormona in je zato minus user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 760
5.2.2009 13:34:55   
Februarka08
Evo mene... juhu, spet v svojem štukuuser posted image user posted image sem vse naredila, še pisker krompirja sem mogla omajit ker jih bo ful na kosilu... zdaj pa še princesi neki skup spacam, pa bouser posted image

Listek držim pesti za Davidauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 761
5.2.2009 13:39:19   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lilči in katka..tole sem najdla na kulinariki.. a vama pride kaj prav?

je recept za ponarejeno tičino maso iz mleka v prahuuser posted image

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Ponarejena_ticina_masa-12042.html

tale se mi zdi pa superca! Bom kar tko probala! HVALA!

pa sporoči če rata...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 762
5.2.2009 13:41:42   
pina-1
Midve sva od zdravnika. JE P poslušala pljučka, pogledala ušeska in grlo in je vse bp. Sva sicer prevenitvno dali tudi kri in so izvidi pokazali da gre za navadno virozo. Zna pa vročina trajat tudi 5 dni. Jao meni se bo zmešalouser posted image user posted image . Posledično so nam odpovedali posvetovalnico v ponedeljek in prestavili na četrtek. To pomeni, da niti vrtca ni drugi teden. e mi zdi da se mi bo vse zmešalo in zavleklo zdej s to boleznijo. MAhh

Kosilce se kuha, cote iz stroja so zložene, druge se sušijo. Ana spi in jaz norim kot zmešana po bajti, ker me že rit boli od sedenja na kavčuuser posted image user posted image

Zdej se bom šla še s tičino igrat in delat rožice naprej za torto.

Listek, jaz te čisto razumem. Meni je danes ponoči kar filem poču ker nisem mogla več. Pa mi je blo hudo, ampak nisem mogla več. Sej je PIno prevzel stvar, pa je blo še huje, ker je hotela ene... Mahhhhhh.

grem sedaj po tičino, dokler ančka spi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 763
5.2.2009 13:44:07   
blaža
Stipe, sem ti pisala na zs, pa te kar tle vprašam. kaj pol so pa cabrio?user posted image A vse proč?!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 764
5.2.2009 13:44:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo mene... juhu, spet v svojem štukuuser posted image user posted image sem vse naredila, še pisker krompirja sem mogla omajit ker jih bo ful na kosilu... zdaj pa še princesi neki skup spacam, pa bouser posted image

predvidevam,da je to kakšna gorenjska beseda za lupljenje..user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
5.2.2009 13:44:43   
blaža
Za Ano in vse bolnike user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 766
5.2.2009 13:46:04   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Midve sva od zdravnika. JE P poslušala pljučka, pogledala ušeska in grlo in je vse bp. Sva sicer prevenitvno dali tudi kri in so izvidi pokazali da gre za navadno virozo. Zna pa vročina trajat tudi 5 dni. Jao meni se bo zmešalouser posted image user posted image . Posledično so nam odpovedali posvetovalnico v ponedeljek in prestavili na četrtek. To pomeni, da niti vrtca ni drugi teden. e mi zdi da se mi bo vse zmešalo in zavleklo zdej s to boleznijo. MAhh

Kosilce se kuha, cote iz stroja so zložene, druge se sušijo. Ana spi in jaz norim kot zmešana po bajti, ker me že rit boli od sedenja na kavčuuser posted image user posted image

Listek, jaz te čisto razumem. Meni je danes ponoči kar filem poču ker nisem mogla več. Pa mi je blo hudo, ampak nisem mogla več. Sej je PIno prevzel stvar, pa je blo še huje, ker je hotela ene... Mahhhhhh.

prijetno ustvarjanje..

pa da se Anči čim prej pozdravi...user posted image

Listek..pa david tudiuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 767
5.2.2009 13:46:12   
pina-1
o blaža kak ste kaj pri vas doma?
sem upala,d a se jutir kej vidimo, ma slabo kaže.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 768
5.2.2009 13:46:23   
Februarka08

predvidevam,da je to kakšna gorenjska beseda za lupljenje..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja... lupljenje je to... ma saj včasih spustim kakšno tako k mislim da je vsem poznanauser posted image pa vidim da ni resuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 769
5.2.2009 13:46:43   
katka37

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Dobro jutro!

Listek, user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo boljše in ne bo potrebna infuzija.

Lillchy, jaz tudi namerevam narediti nekaj v stilu medvedka Puja. Ti boš naredila prav obliko  Puja? Nimam pa tičine mase, bom probala kar s ponarejeno.

Pa user posted image user posted image user posted image  za vse ostale bolančke.

Ema, vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

katka, sej je jst tud nimam. enkrat sem jo že kao nardila iz mleka v prahu, pa ne najdem tega recepta. bom zdej pač mal čarala, sej moj prav, da sem čarovnca!user posted image

kako jo pa ti nardiš?

Mlavla, hvala  user posted image , že imam ta link, ravno po tem bom probala.

Ima sploh katera link od tega velikega medvedka puja? Si ga trola nisem shranila. Grem še iskat. Ena od vas je ta link enkrat že pripopala, ne ravno od medvedka Puja, so še druge torte zraven, je pa prav postopek. Help.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 770
5.2.2009 13:47:28   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 771
5.2.2009 13:48:15   
mlavla

user posted image user posted image user posted image ja... lupljenje je to... ma saj včasih spustim kakšno tako k mislim da je vsem poznanauser posted image pa vidim da ni resuser posted image

no pa sej je prav,da si širimo besedni repertuaruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 772
5.2.2009 13:49:47   
mlavla

Dobro jutro!

Listek, user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo boljše in ne bo potrebna infuzija.

Lillchy, jaz tudi namerevam narediti nekaj v stilu medvedka Puja. Ti boš naredila prav obliko  Puja? Nimam pa tičine mase, bom probala kar s ponarejeno.

Pa user posted image user posted image user posted image  za vse ostale bolančke.

Ema, vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image

katka, sej je jst tud nimam. enkrat sem jo že kao nardila iz mleka v prahu, pa ne najdem tega recepta. bom zdej pač mal čarala, sej moj prav, da sem čarovnca!user posted image

kako jo pa ti nardiš?

Mlavla, hvala  user posted image , že imam ta link, ravno po tem bom probala.

Ima sploh katera link od tega velikega medvedka puja? Si ga trola nisem shranila. Grem še iskat. Ena od vas je ta link enkrat že pripopala, ne ravno od medvedka Puja, so še druge torte zraven, je pa prav postopek. Help.user posted image

a to misliš takšnega velikega..v bistvu cela torta v obliki medvedka Pu.ja..
mislim,da sem jst enkrat to lepila...ma grem pogledat če bom kaj našla...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 773
5.2.2009 13:50:05   
blaža

o blaža kak ste kaj pri vas doma?
sem upala,d a se jutir kej vidimo, ma slabo kaže.

ja če ste še bolni, ne bo nič. no pa itak, če bo slabo vreme, ne bom mogla pohajat, ampak samo uletim do ZD pa domov.

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 774
5.2.2009 13:50:46   
blaža
ma kaj maste tudi vi tako čudno postavljene poste? meni je vse pomešano in enih sploh ne vidim, ki so pod reklamami.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Otr. voziček.
пеперутка16

Kako dolgo ste otroka prevažali v vozičku, po tem, ko je že dobro hodil?

Uporabljamo le nosilko. (0%)

Dokler ni shodil. (67%)

Dokler ni hotel več v voziček. (0%)

Do enega leta. (17%)

Do dveh let. (0%)

Do treh let. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!