|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
5.2.2009 18:08:01   
Fargesia
to mi deli!!!! zdej pa fotoaparat v roke, da še me vidimo user posted image !!!!

ja, pojdi na krvnega... da tud oni označijo na listku da si noseča!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
5.2.2009 18:14:06   
boob
a res. . ?
pa kaj pridem zjutri tja, a to direkt v laboratori, a se morem prej kam zglasit. . .?  a mogoče veš kej o tem kako pa kaj?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
5.2.2009 18:23:59   
buča
boob,booob,booooob,jeeeeeah,jeeeeah,jeeeah....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......vsaj ena...user posted image user posted image user posted image ......jest bi šla tud dons na krvnega,če nebi včeraj zvečer dobila teto kureto....noooo,zdej imam v hladilniku že novo škatlico gonalauser posted image ......ta mesec naj ji še bo,potem pa ji ne posteljem več in naj gre kar k drugi nečakinjiuser posted image user posted image user posted image npr.k moji sestri,ki ima 3 mesečnega fantkauser posted image

boob,res iskrene čestitke.Želim ti prijetno nosečnost,brez skrbi,lahek porod in zdravo bebico.Zdaj uživaj,ker si resnično lahko v 9 nebesihuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
5.2.2009 18:47:33   
emsika
hej!!

boob a si bla ti slučajno 19.1 na IUI??

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
5.2.2009 18:48:34   
boob
ne ne nism bla, takrat sm že stopko dobila 20.1 sem imela pa IUI

(odgovor članu emsika)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
5.2.2009 18:51:07   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: boob

a res. . ?
pa kaj pridem zjutri tja, a to direkt v laboratori, a se morem prej kam zglasit. . .?  a mogoče veš kej o tem kako pa kaj?

greš v sprejemno, prijaviš se za sobo 105, pol pa tam povej da si prišla na krvnega in pol te bodo v laboratorij poslal...ne moreš it direkt gor, ker rabiš nalepke...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
5.2.2009 18:51:50   
emsika
no kr sm js bla 19.1 pa sta ble še dve z mano, mislim da iz škofje loke in iz kranja....

čestitam ti vseeno....

v katerem poskusu pa ti je uspelo??

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
5.2.2009 18:52:10   
Serendipity
fargi - sam te firbcam. Kak si prinčipesa? Držim pestke zate, veš? 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
5.2.2009 18:54:57   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: boob

a res. . ?

greš v sprejemno, prijaviš se za sobo 105, pol pa tam povej da si prišla na krvnega in pol te bodo v laboratorij poslal...ne moreš it direkt gor, ker rabiš nalepke...

ahhaaa. . se pravi da morem to takoj zjutri, a veš še kdaj dobim izvid?

emsika, ratal je v 2 poskusu, po 2 letih matranja

jst sam upam da ni test lažno pozitivn . . ker bi me pobral

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
5.2.2009 19:34:02   
Ejla
boob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...user posted image user posted image user posted image user posted image ...Ne boš verjela, ampak jaz sem pa vedla , da boš ti nosečka!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke, čestitke.....iz srca in lepo, najlepšo nosečnost ti želim!!!!!

Moja intuicija še ni prov za v kanto!!!!
Pobožaj trebušček, pa še kužija!!!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
5.2.2009 19:37:13   
Ejla
buča, tebi pauser posted image ...nič ne skrbi...zdaj nas gre veliko v drugi krog, ki je kot vidiš ta srečni!!! Korajžno!user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
5.2.2009 19:42:55   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: dysan
Ejla 
NE obupat, v soboto  te bo presenetla cela četica foliklčkov. user posted image

Hvala, hvala...mora bit tako!

Hanybany, ob tako lepi novici od boob smo malo spregledale tvoje vprašanje...sam jaz ti ne vem odgovorit...punce na menopurju pomagajte pupki!...aja sej ni na menopurju...no, ne vem!user posted image

< Sporočilo je popravil Ejla -- 5.2.2009 19:44:16 >

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
5.2.2009 19:56:53   
Ejla
Aha boob, si vidla vročinco tvojo, kam te je pripeljala?!?user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
5.2.2009 20:43:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ojla...očitno sem fasala blažjo hiperco...me vse boli...sicer hodim na vodo ful pogosto in kr dosti...

boob, okoli 13h zveš rezultat.te pokličejo če jim rečeš v sobi 105. mene je sestra tatjana.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
5.2.2009 20:46:02   
kittyy
BOOB,PA TI SI CARICA,fulllllllllllllllllll ti privoscim!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej bos pa trnutno najlepsa nosecka,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam da se kateri kmalu uspe,.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
5.2.2009 21:03:25   
kittyy
EMSIKA,zivjo,ja jst in BUCA,sva ble z tabo na IUI.
kako si pa ti?ti je uspelo?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
5.2.2009 21:08:25   
kitka1
Čestitke, boob! user posted image Tale 2 IUI je pa očitno res nekaj posebnega...
Čim bolj mirno user posted image ti želim.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
5.2.2009 21:09:54   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ojla...očitno sem fasala blažjo hiperco...me vse boli...sicer hodim na vodo ful pogosto in kr dosti...

Oh... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to pa je sr*. Meni so punce svetovale dooostiii tekočine (ampak, to ti itaq veš user posted image )

Da ne pozabim - IUI pupe, držim pestke, da kmalu zagledate user posted image user posted image in seveda še - boob - čeeeeeestiiiiitkeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.2.2009 21:14:18 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
5.2.2009 22:14:49   
dysan
boob - iiiiiiiiiiiiiiiii suuuuuuuuupeeeeeeeer, joooooj tooook sm vesela, ISKRENE ČESTITKE, VSE NAJLEPŠE SKOZI CELIH 9 MESECEV, no ja mal manj kot devet

upam, da mene tud tak doleti, tole naključje s kužkom je prav posrečeno, pa naj bo še plusek

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
5.2.2009 22:19:09   
dysan
HANYBANY - pozdravljena, ja kje si se pa ti tak dolgo skrivala???
Sory, ampak jaz ti tud ne vem pomagat!

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
6.2.2009 1:18:29   
buča
emsika,zakaj pa si bila tiho potem tako v čakalnici?Je vam uspelo???Daj napiši!!!

Punce,en problem imam-ful me joje zabolijo,sploh ko vstanem,imam težke in napihnjene,pa še slabo mi je-pa naj omenim,da mi user posted image  lije FUL,sem ravno vstala in se šla stuširat-vse mi je prišlo na pižamo,pa povsoduser posted image ...jutri moram začet z gonalom,zdaj pa ne vem-a me joje bolijo-prav pečejo-prav od gonala al kaj naj nardim?????Naj grem vseeen po test al kaj????joj,upam,da se še katera tuki gor sprehaja ob tej uriuser posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
6.2.2009 8:05:47   
Fargesia
buča, jaz bi na tvojem  mestu test naredila!!!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
6.2.2009 9:01:46   
kimsy
boob - user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Čestitam za user posted image user posted image .Mogoče bosta pa res kar dva user posted image .

Pa oprosti za pozne čestitke, sam sem bla včeraj cel dan od doma in se nisem nč prklaplala! Sem pa res full vesela za tebe.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
6.2.2009 9:15:33   
buča
evo,sem se šla do jutra še enkratz cela preoblečt,upam,da bo sedaj bolje,ker imam pop.službo.user posted image
Danes se bom kar začela špikat,čeprav imam joje res povečane,pa saj sem si vedno želela met večjeuser posted image drgač me pa že dolgo ni  tko zvijal po trebuhu,kot me danes-dobro,da je petek
boob,srečno v ljubljaniuser posted image drgač pa naj samo omenim,da je moja sestra tud ravno nabavila samojeda,ko je zanosila,zdaj pa ima ogrooomno dela-nevzgojenega psa,ljubosumnega kt sto user posted image ,in jenčija,ki rad user posted image .v bistvu,je imela kužiko par mesecev preden je zanosila.A ti imaš beagla?user posted image Zeeeloo lep kuži,ampak zeelooo samosvoj-tukaj na vasi imamo enega in je baje eden redkih,ki se lahko-vsaj po polju-sprehaja brez povodca,To so lovski psi,ki velikokrat pobegnejo.Lahko en nasvet?ŠOOOLA!!!!!lp,bejbe

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
6.2.2009 9:25:46   
emsika
kittyy in buča!

ne, ni mi uspelo, včeraj sem dobila puregon in mam zdej spet dve terapiji s tem.....

zakaj sem bla tiho? mela sm slab dan in nisem bla najbolj za komunicirat...a gre katera zdej na UZ...

vama tudi ni uspelo??

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?