Anonimen
|
Jutro so Učeri sploh nisem imela volje karkoli napisat. Ob branju takih zgodb me res zmrazi, tako kot ste že napisale. Ampak upajmo, da smo zdej končale s takšnimi novicami, a ne? Mormo bit pozitivne! Vsem, ki so izgubile bebije pa en veeeeelik objemček in kup pozitivne energije! A čist vse ste mahnjene na čokolado? Men pa sploh ne paše, jo po večini poje moj dragi zvečer pred TV-jem. Men se zdej par večerov lušta jogurta - v sparu sem si kupla ene 8 jogobelinih velikih - 500ml jogurtov in zmažem celega v parih minutah. Noro! Drugače pa standard - skoz bi jedla suhe salame, sir, olive, take ful slane stvari. Tudi jaz sem hvaležna za AS - sem ga kupila od prijateljice, se mi zdi res tu mač denarja za novega. S temi cenami tolk pretiravajo, da ti lahko samo slabo rata! Boomer - js si morm tudi za poletje nabavit eno tako majčko! Zoga - midva imava skoraj 2-letnega sinčka, pa zdej se mi buši že vidi, pa moj dragi ne samo, da ne dojame, da sem spet noseča. On včasih prileti ven s tako: "A ti lahk verjameš, da je tale (pokaže na Alena) najin? Js sm ati, ne morem verjet!" Hecn je na trenutke. Predvsem pa zelo, zeloooo uživama v družinskem življenju! Mater, če bi imela kako 5000€ plačo vsak, bi imela enih 7 otrok! Mravljica - mislim, da ti sunki, ki jih čutiš, so kolcanje tvojega bebija. Sempervivum - zdej ne vem, koliko si že čutila otročka, ampak začne se z žgečkanjem. Taki rahli metuljčki... Drugače pa tudi mene večkrat špika spodaj, posebej včeraj. Mislim, da je to raztezanje maternice. Jooj katarinka, kje je 27.2.? Mah, saj bo... Nič, lep dan vsem. Končno malo sončka!
|