Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 22:27:28
|
|
|
|
katka37
|
nočko tudi od mene, grem končno jest
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 22:28:43
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 nočko tudi od mene, grem končno jest dober tek...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 22:41:05
|
|
|
|
mesecnica
|
LUKA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 22:42:40
|
|
|
|
mesecnica
|
No - mi smo pa sedaj okrasili stanovanje z baloni. Jutri pa akcija . Pa za nedeljsko torto moram nadeve zbrat še. Lepo opravilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 22:49:45
|
|
|
|
Suzi*
|
...sem še kar kle. mesecnica, boš sama delala torto??
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 22:54:53
|
|
|
|
Suzi*
|
zdej pa res nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 6.2.2009 23:13:53
|
|
|
|
mesecnica
|
Suzi* - eno torto (za jutri) smo naročili, eno bodo pa naši naredili in jim bom pomagala (ta bo pa za nedeljo).
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:01:52
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! 1.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:06:33
|
|
|
|
buči
|
Jutro! 2!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:10:11
|
|
|
|
buči
|
Za včeraj: Vse najboljše, Luka! Za danes: Vse najboljše Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David !
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:11:28
|
|
|
|
blaža
|
Spali . Zdej pa spijem. pol ko se moj zbudi pa akcija. Grem tle dol v trgovino po tortico in začnem krasit modro torto z . ja letos nisem kej pridna s peko tortic, samo z krašenjem. . nimam modela za 1kg tortico in sem jo kar tle dol naročila, ker je dobra in poceni. Si bom morala nabavit tak pekaček. Mi je dosti folka odpovedalo, ker so otroci bolni. Pol sem se odločla včeraj, da naročim še eno tako kot zadnjič1 kg-sko. Sem pa mela namen to pečt, no pa bo še prilike. blaž je ok. Nima vročine in je super. zgleda edino, da bo spet kak zobek, po moje je imel od tega včeraj malo vročince, ma pol popoldne je ni več imel. No za sistematski se spet naročim v ponedeljek.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:12:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Za včeraj: Vse najboljše, Luka! Za danes: Vse najboljše Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David !
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:13:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro! 2! jutro! Prideš na kafe?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:22:26
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro! 2! jutro! Prideš na kafe? Ja, samo ga lahko pijeva skupaj samo prek RR-ja, moram pkidat po kuhinji, sem včeraj pekla muffine, pa piškote (zadnji pladen so ratal samo trije veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiki, ker so se tako razlezli!), zdaj pečem kruh. Pridejo ate, mame tete, strici ...
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:28:18
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro! 2! jutro! Prideš na kafe? Ja, samo ga lahko pijeva skupaj samo prek RR-ja, moram pkidat po kuhinji, sem včeraj pekla muffine, pa piškote (zadnji pladen so ratal samo trije veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiki, ker so se tako razlezli!), zdaj pečem kruh. Pridejo ate, mame tete, strici ... u pol si pa res pridna, ko si vse to napekla in še kar pečeš na vsezgodaj. jaz bom pa popoldne najverjetneje sama kruh spekla. drugače pa imamo danes za kosilce pečene ribe s krompirjem v pečici, sem včeraj na tržnici v Kopru kupla ribice, ki so jih v Portorožu nalovili- Ciplje.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:49:24
|
|
|
|
mala_pikica
|
Vse najboljše za 1. svečko in lepo praznujte: LUNA ; LOVRO ; DAVID ; SEBASTJAN ; NAJA in TIJA . Joj koliko vas danes praznuje to bo veselje .
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 7.2.2009 7:53:57 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:51:17
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Vse najboljše za 1. svečko in lepo praznujte: LUNA ; LOVRO ; DAVID ; SEBASTJAN ; NAJA in TIJA . Joj koliko vas danes praznuje to bo veselje .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 7:57:47
|
|
|
|
mala_pikica
|
Ojoj, kaj pa sem zdaj to naredila . Se vidi, da še na pol spim. Mi smo danes zelo slabo spali. Sta se oba zbujala ponoči, najprej Lana je šel mož k njej spati, potem pa se je že pred tretjo uro zbudil LUka in je zaspal komaj malo pred 5 uro zjutraj, no ob 6h se pa tako že oba zbudita.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 8:19:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Vse najboljše za 1. svečko in lepo praznujte: LUNA ; LOVRO ; DAVID ; SEBASTJAN ; NAJA in TIJA . Vse najboljše tudi od naše družinice Joj drugi teden vikend smo pa že mi na vrst aja Jutro. Naša noč bolj tako. Ana se zdej zbuja 2 krat na noč za jest in danes je bla ob 6 že bujena. Mia pa ji je sledila ob 6:30. Pa kaj ne moreta spat malo dlje? Ana se zgleda zvečer ne naje dovolj. Pa ji dam flašo, pa popije maks 150ml.Tudi danes zjturaj je tulila, pa je spila le 100ml. Ma ne vem kako naj urihtam tole za zvečer. Kaka ideja? Zdej pa ana spi in jaz bom šla peglat, ker se je kar nabalo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 8:20:01
|
|
|
|
mary_lou
|
Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 8:25:42
|
|
|
|
lillchy123
|
Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 8:26:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David VSE NAJBOLJŠE lilči kako je blo praznovanje včeri? a nam boš dala kako slikco da vidimo tvojo tortico?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 8:29:31
|
|
|
|
lillchy123
|
jutro včer ni blo časaza poročilo. tortica v glavnem ni bla kotsem si zamislila (premalo tičine, čokoladna glazura mi ni uspela), ampak otroci so bli čist paf. in je bil oh in ah in uf Luka je tud na vsak način hotu PU-ja zgrabit! tko da, glavn da je bla otrokom všeč! Dobra je bla pa tud. zdele pa potekajo priprave še za eno tortico. grem kar v akcijo. vsem, ki ta vikend praznujete želim čim več nepozabnih trnutkov in iskric v očeh naših enoletnikov!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 8:30:56
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David VSE NAJBOLJŠE lilči kako je blo praznovanje včeri? a nam boš dala kako slikco da vidimo tvojo tortico? bom pinči, ampak zvečer! upam, da bo današnja lepša (tud po mojih merilih)
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 7.2.2009 8:38:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro včer ni blo časaza poročilo. tortica v glavnem ni bla kotsem si zamislila (premalo tičine, čokoladna glazura mi ni uspela), ampak otroci so bli čist paf. in je bil oh in ah in uf Luka je tud na vsak način hotu PU-ja zgrabit! tko da, glavn da je bla otrokom všeč! Dobra je bla pa tud. zdele pa potekajo priprave še za eno tortico. grem kar v akcijo. vsem, ki ta vikend praznujete želim čim več nepozabnih trnutkov in iskric v očeh naših enoletnikov! A boš prilimala slikico? Da vidimo tvojga fanta.
|
če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2muškatorej vprašanje št. 2
če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?takoj (
77%)

naslednji dan (
21%)

ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (
2%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!