|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
6.2.2009 22:27:28   
katka37
nočko tudi od mene, grem končno jest

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.2.2009 22:28:43   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

nočko tudi od mene, grem končno jest

dober tek...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.2.2009 22:41:05   
mesecnica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LUKA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.2.2009 22:42:40   
mesecnica
No - mi smo pa sedaj okrasili stanovanje z baloni. Jutri pa akcija user posted image user posted image user posted image .
Pa za nedeljsko torto moram nadeve zbrat še.
Lepo opravilo.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.2.2009 22:49:45   
Suzi*
...sem še kar kle.user posted image

mesecnica, boš sama delala torto??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1055
6.2.2009 22:54:53   
Suzi*
zdej pa res nočko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
6.2.2009 23:13:53   
mesecnica
Suzi* - eno torto (za jutri) smo naročili, eno bodo pa naši naredili in jim bom pomagala (ta bo pa za nedeljo).

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
7.2.2009 7:01:52   
blaža
Jutro!user posted image 1.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1058
7.2.2009 7:06:33   
buči
Jutro! 2!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
7.2.2009 7:10:11   
buči
Za včeraj: Vse najboljše, Luka!

Za danes: Vse najboljše Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David !

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
7.2.2009 7:11:28   
blaža
Spali user posted image .

Zdej pa user posted image  spijem. pol ko se moj zbudi pa akcija. Grem tle dol v trgovino po tortico in začnem krasit modro torto z user posted image user posted image .

ja letos nisem kej pridna s peko tortic, samo z krašenjem.user posted image . nimam modela za 1kg tortico in sem jo kar tle dol naročila, ker je dobra in poceni. Si bom morala nabavit tak pekaček. Mi je dosti folka odpovedalo, ker so otroci bolni. Pol sem se odločla včeraj, da naročim še eno tako kot zadnjič1 kg-sko. Sem pa mela namen to pečt, no pa bo še prilike.user posted image

blaž je ok. Nima vročine in je super. zgleda edino, da bo spet kak zobek, po moje je imel od tega včeraj malo vročince, ma pol popoldne je ni več imel. No za sistematski se spet naročim v ponedeljek.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
7.2.2009 7:12:55   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Za včeraj: Vse najboljše, Luka!

Za danes: Vse najboljše Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
7.2.2009 7:13:33   
blaža

Jutro! 2!

jutro! Prideš na kafe?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
7.2.2009 7:22:26   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jutro! 2!

Ja, samo ga lahko pijeva skupaj samo prek RR-ja, moram pkidat po kuhinji, sem včeraj pekla muffine, pa piškote (zadnji pladen so ratal samo trije veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiki, ker so se tako razlezli!), zdaj pečem kruh. Pridejo ate, mame tete, strici ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
7.2.2009 7:28:18   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Jutro! 2!

Ja, samo ga lahko pijeva skupaj samo prek RR-ja, moram pkidat po kuhinji, sem včeraj pekla muffine, pa piškote (zadnji pladen so ratal samo trije veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiki, ker so se tako razlezli!), zdaj pečem kruh. Pridejo ate, mame tete, strici ...

u pol si pa res pridna, ko si vse to napekla in še kar pečeš na vsezgodaj. jaz bom pa popoldne najverjetneje sama kruh spekla. drugače pa imamo danes za kosilce pečene ribe s krompirjem v pečici, sem včeraj na tržnici v Kopru kupla ribice, ki so jih v Portorožu nalovili- Ciplje.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
7.2.2009 7:49:24   
mala_pikica
Vse najboljše za 1. svečko in lepo praznujte:user posted image LUNAuser posted image ; user posted image LOVROuser posted imageuser posted image DAVIDuser posted image ; user posted image SEBASTJANuser posted image ; user posted image NAJAuser posted image in user posted image TIJAuser posted image . Joj koliko vas danes praznuje to bo veseljeuser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 7.2.2009 7:53:57 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
7.2.2009 7:51:17   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Vse najboljše za 1. svečko in lepo praznujte:user posted image LUNAuser posted image ; user posted image LOVROuser posted imageuser posted image DAVIDuser posted image ; user posted image SEBASTJANuser posted image ; user posted image NAJAuser posted image in user posted image TIJAuser posted image . Joj koliko vas danes praznuje to bo veseljeuser posted image user posted image .

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
7.2.2009 7:57:47   
mala_pikica
Ojoj, kaj pa sem zdaj to naredilauser posted image . Se vidi, da še na pol spim. Mi smo danes zelo slabo spali. Sta se oba zbujala ponoči, najprej Lana je šel mož k njej spati, potem pa se je že pred tretjo uro zbudil LUka in je zaspal komaj malo pred 5 uro zjutraj, no ob 6h se pa tako že oba zbudita.

Neposredna povezava do sporočila: 1068
7.2.2009 8:19:09   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Vse najboljše za 1. svečko in lepo praznujte:user posted image LUNAuser posted image ; user posted image LOVROuser posted imageuser posted image DAVIDuser posted image ; user posted image SEBASTJANuser posted image ; user posted image NAJAuser posted image in user posted image TIJAuser posted image

Vse najboljše tudi od naše družiniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj drugi teden vikend smo pa že mi na vrstuser posted image

aja Jutro.

Naša noč bolj tako. Ana se zdej zbuja 2 krat na noč za jest in danes je bla ob 6 že bujena. Mia pa ji je sledila ob 6:30. Pa kaj ne moreta spat malo dlje?user posted image

Ana se zgleda zvečer ne naje dovolj. Pa ji dam flašo, pa popije maks 150ml.Tudi danes zjturaj je tulila, pa je spila le 100ml. Ma ne vem kako naj urihtam tole za zvečer.
Kaka ideja?

Zdej pa ana spi in jaz bom šla peglat, ker se je kar nabalo

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 1069
7.2.2009 8:20:01   
mary_lou
Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   VSE NAJBOLJŠE

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 1070
7.2.2009 8:25:42   
lillchy123

Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   VSE NAJBOLJŠE

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
7.2.2009 8:26:40   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

lilči kako je blo praznovanje včeri? a nam boš dala kako slikco da vidimo tvojo tortico?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
7.2.2009 8:29:31   
lillchy123
jutro user posted image

včer ni blo časaza poročilo. user posted image  tortica v glavnem ni bla kotsem si zamislila (premalo tičine, čokoladna glazura mi ni uspela), ampak otroci so bli čist paf. in je bil oh in ah in ufuser posted image  Luka je tud na vsak način hotu PU-ja zgrabit! user posted image  tko da, glavn da je bla otrokom všeč! Dobra je bla pa tud. zdele pa potekajo priprave še za eno tortico. grem kar v akcijo.

vsem, ki ta vikend praznujete želim čim več nepozabnih trnutkov in iskric v očeh naših enoletnikov! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
7.2.2009 8:30:56   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

lilči kako je blo praznovanje včeri? a nam boš dala kako slikco da vidimo tvojo tortico?user posted image

bom pinči, ampak zvečer! upam, da bo današnja lepša (tud po mojih merilih)user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
7.2.2009 8:38:25   
blaža

jutro user posted image

včer ni blo časaza poročilo. user posted image  tortica v glavnem ni bla kotsem si zamislila (premalo tičine, čokoladna glazura mi ni uspela), ampak otroci so bli čist paf. in je bil oh in ah in ufuser posted image  Luka je tud na vsak način hotu PU-ja zgrabit! user posted image  tko da, glavn da je bla otrokom všeč! Dobra je bla pa tud. zdele pa potekajo priprave še za eno tortico. grem kar v akcijo.

vsem, ki ta vikend praznujete želim čim več nepozabnih trnutkov in iskric v očeh naših enoletnikov! user posted image user posted image

A boš prilimala slikico?user posted image  Da vidimo tvojga fanta.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2
muška

torej vprašanje št. 2 če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?

takoj (77%)

naslednji dan (21%)

ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (2%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!