|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
7.2.2009 12:55:32   
Februarka08
Lilchy, lepe slikceuser posted image user posted image same lepote na slikahuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.2.2009 13:11:40   
Februarka08
Sem zdele brala na bibi eno zgodbo k je ženska rodila doma... so mi šle kar kocine pokonci... potem pa itak kar bereš in bereš in podoživljaš svoj porod, svoje bolečine, svojo srečouser posted image user posted image user posted image ma to je res nekaj najlepšega... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.2.2009 13:21:20   
bamby
lilči, torta ti je super uspela user posted image user posted image user posted image , vidva sta pa itak carja, prava lepotca, res!!!!

Naša madam je odspala eno uro. Pa bi še, če ne bi Tim pokal z vsem mogočim user posted image user posted image user posted image . Potem sem ji skuhala kosilo do konca in je zmazala v nulo. Zdaj pa hodi sem ter tja. Po vseh štirih še vedno. Vse bolj se pa pobira brez opore. Je zelo previdna in po moje bo enkrat v kratkem samo šla user posted image . No, saj Tim je 3 dni pred 1. RD že shodil. Ta je pa bolj previdna, pa vse gre po "planu", pa je zato še malo v zaostanku,  medtem ko je Tim kakšno fazo preskočil user posted image user posted image user posted image .
Pica je v pečici. Ji manjka še par minutk, potem si jo bova s Timom pa kar privoščila. Gospod bamby ne vem, kdaj se bo vrnil user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1103
7.2.2009 13:44:27   
dolenjka
Pri nas bo tudi Stipe pizzo, jaz sem si pa lazanjo omislila (sva danes kar na gotovi hrani user posted image ), Tara pa zdaj malca proseno kašo s topljenim sirčkom, zraven pa brokoli, korenje, bučko in zeleno papriko. Pa malo rdeče pese sem ji še dala user posted image

Popoldan pa obiske dobimo in bo sobota okoli user posted image  Itak je dež in nikamor ne moremo, v trgovine pa tut ne bomo šli, ni dinar spljoh, pa kake viroze tudi ne rabimo user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.2.2009 13:45:04   
dolenjka
Aja Blaža, tvoja torta je tudi odlična user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
7.2.2009 14:25:38   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Aja Blaža, tvoja torta je tudi odlična user posted image  user posted image  user posted image

hvala  .

Ej mate kar prav da bosta konkretno jedla. mi smo imeli ribe in ker ne jem zraven krompirja, no pa tudi če bi ga, sem bla pol še kar malo lačna.user posted image

pa je rekel moj, vidiš to bi mi morali kao, ki je zderavo jest 3x na teden. joj to bi pa bla dijeta.user posted image

Ej pizzo obožujem, še posebaj ko jo jemo zunaj. Nora sem nanjo. Grem raje na pizzo kot na kako gala večerjo.user posted image

A ful je blo smešno, da jo v obeh nosečnostih niti videt nisem mogla, kaj špele zavohat, ki sem takoj lavfala bruhat. Ene parkrat sem prav sanjala en ogaben okus po pizzi. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
7.2.2009 14:27:43   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

pinči posebi zate sem se potrudla
user posted image

smo upihnili svečko
user posted image

in še medo od blizu
user posted image

no ja. kot sem rekla, ni najboljš izpadlo, ampak otroci so bli navdušeni. vsi so hotli PU-ja!

No zdej pa mene zanima ta masa za zgoraj, ki si jo sama nardila. kako je ratala? kaj to je tista tičina doma narejena? kak se je kej barvala?

No mene zanima, ker bi jo mogoče še jaz kdaj nardila, ki Lj in tičina nista lih pri roki vedno.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
7.2.2009 14:29:13   
blaža
No da povem, da se moja torta ni scedila. Smetana, ki sem ji dodala sladkor v prahu je super trda. Sem probala malo s prstom se je dotaknit in je kot beton.user posted image  Če se ni do sedaj scedila, se do štririh niti ne bo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
7.2.2009 14:34:36   
ella79
blaža in lillchy super tortici user posted image user posted image user posted image

blaža jaz tudi v user posted image nisem mogla pice, pa toplih sendvičev user posted image Oboje imam drugače noro rada user posted image očiton nas bo danes kar nekaj imelo pico user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.2.2009 14:38:44   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

blaža in lillchy super tortici user posted image user posted image user posted image

blaža jaz tudi v user posted image nisem mogla pice, pa toplih sendvičev user posted image Oboje imam drugače noro rada user posted image očiton nas bo danes kar nekaj imelo pico user posted image user posted image user posted image

Ej moj je takrat rekel, da sem tartufar, da bi lahko šla iskat tartufe, da imam tako razvit čut za vonj.user posted image

No ma obakrat sem močno shujšala, smredlo mi je vse. Še okopala sem se s težavo, ker mi je doccia- kopalni gel al kako se že reče, tako smrdelo, da je moj komaj nekaj našel, da je blo spodobno zame.user posted image

Da ne govorimo o hrani. Grozno je blo. Pa mlečnih izdelkov nisem smela, ker sem imela z njimi probleme, pa nobenih konzervansov, vegete,...Ma katastrofa.

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.2.2009 14:45:01   
pina-1
Ma danes je en dan. Sem že zjutraj vedla da bo idrija. ANa je sitna sto na uro. Za kosilo je pojedla tri vilice dvetače in pireja.user posted image  PA skozi je jokala. Zdej spet spi. Jaz ne vem ali jo je res ta 6. otrošška bolezen toliko zdelala ali kaj. MA je prov neverjetno.
Mia in Pino sta šla po svetu. JAz pa čaka, da se ana zbudi in pol mogoče greva tudi midve na obisk, čeprav bi blo bolje da sva domauser posted image .

Bi se pa h komu povabla na en kos torte. Se mi noro lušta sladkouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.2.2009 15:33:13   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaan user posted image  user posted image  user posted image

Da n'am pamet'n v soboto popoldan sem si sel mer't pu'uc... oooo, shit !!!! user posted image  user posted image  user posted image

Hrana potrebuje 7 sekund, da pride iz ust v želodec.

Človeški lasje lahko tehtajo do 3 kg.

"Stoječi" penis enega moškega je dolg 3 krat toliko kolikor meri njegov palec.

Žensko srce bije hitreje od moškega.

Na vsakem od vaših stopal je okoli tisoč milijard bakterij.

Ženske trpijo dvakrat močneje od moških.

Vaše telo koristi 300 mišic, samo da se drži v ravnotežju, ko stojite.

Ženske so že prebrale ta dejstva.

MOŠKI PA ŠE VEDNO MERIJO PALEC.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
7.2.2009 16:05:02   
mlavla
dan..

še zdej se vsa tresem..
..............................................danes je naša Neža padla iz posteljice.............sploh si ne morem odpustit..zakaj me ni bilo zraven...pa ni mi jasno kako se je to zgodilouser posted image

itak pa lahko samo ugibate kako se počutim....................kot najslabša mama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
7.2.2009 16:22:58   
Blacky*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sebastjan, Lovro, David,
Luna, Tija, Naja

vse najboljše
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
7.2.2009 16:23:37   
Blacky*
Za Davida in vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
7.2.2009 16:26:00   
Blacky*
Lillchi in Blaža - super torti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
7.2.2009 16:43:11   
katka37
Ojla!

Vse najboljše vsem našim slavljencem,

Sebastjan, Lovro, David, Luna, Tija, Naja - zdaj pa novim izzivom naproti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lillchy, super, pa da o puju ne govorim. user posted image user posted image user posted image

Blaža, tudi tvoja je superca- spet.user posted image user posted image user posted image

Mlavla, počutiš se že tako, ampak vedi,, da si super mama, veš koliko karambolov sem že imela jaz s svojimi , pa koliko jih še bo.  Pocartajta se, pa bo lažje, buške bodo minile. Nič si ne očitaj.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
7.2.2009 16:45:06   
katka37
Listek, user posted image user posted image user posted image user posted image  za Davida, pa čimprej ozdravita, to je najpomembnejše, praznovali pa boste potem toliko lepše.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
7.2.2009 17:39:24   
Februarka08
Mlavla user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes spet nardila eno super kosilouser posted image se včasih kar čudim sama sebi da je vse tako dobrouser posted image user posted image
Pri kosilu sem pa slišala da je Larisa spet začela nekaj hropstiuser posted image ampak to je blo samo momentalno, dokler se ni odkašljala... se ji je zgleda notri nabralo in je blo slišat kot traktoruser posted image zdaj je ok... ampak vseeno nisem hotla nič riziko špilat in sem šla sama v trgovino. Domov sem prinesla 2 veliki vreči, dala sem pa 60€user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza, bankrotuser posted image tamali sem kupla eno žogo k nima nobene, razen tiste iz blaga in sva se zdele prav fletno žogaliuser posted image mi jo prav zna podat, tako da sva sedeli v kuhni na tleh in si podajaliuser posted image pa končno je začela tud ona s prstom kazat na stvari če jo kaj vprašašuser posted image

Zdej se grem pa še jaz malo z njo igrat, zvečer greva pa če bo vse lepo in prav 1. sama ven!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image samo vreme je gnilo tako da me vse mineva počasi... bova videla...
Lepo nedeljo še naprej!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
7.2.2009 17:54:17   
mlavla
sem našla še eno slikco tortice z medvedkom pujem
http://www.weddingcakesbylisabroughton.co.uk/Winnie_The_Pooh.JPG

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1120
7.2.2009 18:36:25   
buči
Tole je bila tortica:
user posted image

Servetki so bili s pridihom morja in toplote ...
user posted image

Maslo in tatarc ...
user posted image

Piškoti, ki še nekako zgledajo:
user posted image

Muffini:
user posted image

Tilen je torto napadel z žlico:
user posted image

Tukaj smo ga ustavili - pa je bil strašen jok:
user posted image

No, ni ravno skupinska, ker jih skoraj pol manjka:
user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
7.2.2009 18:57:30   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Tole je bila tortica:
user posted image

Servetki so bili s pridihom morja in toplote ...
user posted image

Maslo in tatarc ...
user posted image

Piškoti, ki še nekako zgledajo:
user posted image

Muffini:
user posted image

Tilen je torto napadel z žlico:
user posted image

Tukaj smo ga ustavili - pa je bil strašen jok:
user posted image

No, ni ravno skupinska, ker jih skoraj pol manjka:
user posted image

Pa ti si za poročit, kolkor si pridnauser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
7.2.2009 19:10:23   
lillchy123
blaža, tvoje torte itaq vse noro dobr zgledajo user posted image

buči, ti pa presenečaš! Nisem vedla, da si tak skrit talent! user posted image user posted image  pa ful dobr, k ste meli vse v stilu. mi smo mel pa plastične krožnike in servetke Pu

mi smo s praznovanjem končali, je blo luštno, glavna atrakcija je bil pa gugalni konjiček. Luka je pa zdej šel na mini počitnice k mami, tko da sta bla čist presrečna. jst pa si bom prvošla kak film pa 2x kokice!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
7.2.2009 19:14:12   
lillchy123
še par slikic
Posebna tortica sam za slavljenca, ki jo je z veseljem npadu user posted image
user posted image

slike cele torte nimam, ker smo jo prehitro začeli jest!
user posted image

No, pa kot vidite, na koncu nisem delala PU-ja. Sio torte neki skregane z mano user posted image . ne, sam tole maso je treba prej pripravit, da se še mal strdi, pa domačo tičino tud. Je blo pa njamiiiiiii malo je še stalo. Bo kdo?user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.2.2009 19:42:23   
jencili
čer,

stanje pri nas je noro. Taj je sicer precej boljše (HB za inhalator), jst sm pa totalno v k***.
Sem namreč zbolela in mam 38.8 vročine (zelo redko soloh mam vročino), pa zebe me k cuckauser posted image .
Če katera pozna čudežni recept za hitro ozdravitev, bi zelo lepo prosila, ker grem v pon. namreč že v službo in taka si ne predstavljam glih delat ituser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

LJUBOSUMNOST MED SOROJENCI
nataly33

Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?

DA (40%)

NE (29%)

VČASIH (31%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!