Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
konec dopusta...no saj ne vem če je sploh dopust pri dveh razgrajačih
. Sta že cel teden doma, imata tudi onadva dopust.

, pa mirno nosečnost želim. Pa da nam uspe pregurat do septembra.
Mi imamo merd Arsenom in Lizo malo več kot 2,5let pa sta različen spol, tako da..Punce, ki bi rade imele par, morate počakat vsaj 2 leti pa potem zanosit
Pa še tak najbolj brezvezen sesalec imamo da samo p**dim polek.
Sicer se je zelo pregovarjala z nadrejenimi, ampak sva prišle do skupnega zaključka, da če nočem bit v "slabi" luči, bom mogla it delat. Žal imam pogodbo za določen čas in ker si seveda želim službo obdržat, morem tudi kaj takega dat skozi, kljub temu da vsi vejo, da ni po zakonu. Sicer mi ni taka panika, ampak panika bo Eni, ki se doji med 5 in 6 zjutraj, če bo pa slučajno zbolela, bo pa kriza, ker takrat se seveda hoče več dojit.
, no, pa bodo trije najlepši par
!
in sva danes računali, kdaj ima rok in sva prišle do spoznanje - enkrat septembra
. Eh, sem čisto zblojena...
Tako, da zdaj še enkrat sprašujem, če je katera za srečanje jutri?
, da bo čimprej okrevala