Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...pa dve štirici....

, zdaj pa Anžetu ni nič do spanja in ima skoz ene mohnje
- pokrit s kovtrom, deko in stisnjen k termoforčku, čeprav mu je bilo 5min prej še "čistprevroče"
kupil... tisti, ki gre pač kupi dva listka in to je to... prejšnjič jaz, tokrat on.
- OK razen v kakih izrednih razmerah, kot je bila npr. danes, ko Anže itak že eno leto opoldne ne spi več ali v času bolezni. Drugače, če si žejen, boš pač žejen, kaj pa nisi pil preden si šel v posteljo, lulat gresta itak tudi takoj po umivanju zob, nose pravtako spihamo (če je potreba),... Glavno po "lahko noč" se ostane v postelji
...ne vem kaj bi ukrenila, da bi hotel v temi zaspati
....saj mi ni problem tudi ne na hodniku ugasnit, samo se potem zbudi in zahteva, da jo spet vžgem
in upam, da se tokratnji rezultati ne bodo spet u nulo razlikovali od prejšnjih
, da boš končno lahko rekla, to je to
....drgač pa jaz gledam na te stvari tako...če ne igraš, ne moreš zadeti...tiste 3 EUR al koliko pač vplačaš, pa itak zapraviš tako mimogrede...
.... čeprav sem ugotovila, da me dol tišči, če PREVEČ počivam....res...takrat ko je petardita kuhalo ponoči recimo sem ležala, spala pa itak ne in sem potem podnevi spala, kolikor sem pač lahko...očitno sem bila preveč v ležečem položaju in je
pritiskal na kake organe