|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   FRUTKI-PREBAVA
21.4.2005 9:20:04   
NIN@
Midva bova konec tedna stara 4 mesece. Pred enim tednom sva bila v bolnisnici mali je imel laringitis. Izvidi so pokazali, da ima malenkost slabšo kri. In sestre so mi svetovale naj začnem z uvajanjem frutka. Pa smo začeli malemu je ful všeč, najprej jabolko pa korenček zdaj pa še banana. Zanima me pa če je to vredu ker zdaj kaka včasih tudi 5x na dan ( pa ne prevč gosto)Drugače pa je dojen!!!


Prosim povejte!!

nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   FRUTKI-PREBAVA
21.4.2005 9:31:09   
Anonimen
Saj ne, da bi bila tečna, ampak lahko mu koren in jabolko pripraviš tudi sama doma - natur kao. Ne vem, jaz imam nek odpor do teh frutkov, sem mu ga dala samo enkrat eno zelenjavno kašico, al neki podobnega in ko je mali "podrl kupčka" beri bruhnil, mi je direkt po belem modrcu. Tudi s petimi kuhanji zelena barva ni šla stran, tako da se mi je vse skupaj zagabilo. Kaj mora potem šele delat po malih črevcah :zmeden2:

Sicer pa nisem otro zagovornik "zdrave" hrane, da ne boš mislila, tudi naš je jedel frutzverge, pa Monte, zdaj pa kakšen happy meal ;)

(odgovor članu NIN@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   FRUTKI-PREBAVA
21.4.2005 10:24:55   
Blink1
naša je tudi začela več kakat po "gosti" hrani. Tudi 3 x na dan, prej pa le enkrat. Hvala bogu da mu je všeč in da je.

Lahko pa skuhaš jabolko in suhe marelice, ali jabolko in korenček, pa banano. To je vse tako hitro narejeno (ko da bi odprla Ftutek:):) )

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   FRUTKI-PREBAVA
21.4.2005 11:02:36   
NIN@
ja ja sej midva si kuhava napačno sem se izrazla. Sam da vam povem da je oja pediatrinja izjavila da je več vitaminov v frutku kod doma pripravljeni hrani:zmeden:

lp
nin@

midva pa jabolka kuhava in korenček banano pa kr surovo jemo

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   FRUTKI-PREBAVA
21.4.2005 11:03:57   
Blink1
Res??? Eni pravijo tako, drugi drugače...Komu pa naj verjamemo?? S prekuhavanjem res uničimo vitamine:zmeden2:

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   FRUTKI-PREBAVA
21.4.2005 11:06:49   
Seven*
Pomojem se je pediatrinja zmotila. Ce ne drugega je frutek se po polnjenju termicno obdelan, da se ne zaredijo plesni in bakterije. In ze to unici vecino vitaminov.

Najvec vitaminov ima sveza zelenjava in sadje. Pa se to je najboljse da je kar pretlacena in ne miksana. Manjsi so koscki, manj je vitaminov..

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?