Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 17:01:27
|
|
|
|
BUŠICA
|
kupi ščetko za 'tamale'-curaprox, oral-b,...in ščetkaj brez paste (do 3let ni potrebno imet paste- pravzaprav nikoli ni pasta potrebna- je pa z njo bolj zabavno).
|
|
|
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 18:12:26
|
|
|
|
Kaja08
|
Naš ima sedaj 2 zobka, še čisto majhna, pa me zanima, kolikokrat na dan je treba čistiti? Ker naš se upira, ko mu hočem s ščetko it po zobku, pa je mogoče zobek še premajhen in ga po dlesni praska??
|
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 18:14:58
|
|
|
|
botrca
|
Moj ima Signal zobno ščetko in nobene paste. Star je 14 mesecev.
|
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 19:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj 8 mesecnik ima tri zobke. Peremo jih z naprstnikom in vodo.
|
|
|
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 20:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša skor 8 mesečnica ima 7 zob in ščetkamo s ščetko signal. Ko jo preveč boli pri novem izraščanju novega zoba, umivamo samo s plenico..smo pa dobili prejšnji teden pri zobarci posebno zobno pasto za otroke. Umivamo si 2-3 x na dan.
|
|
|
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 20:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ima 8 zob,tako da se moramo ze kar fajn umivat.Imava 3 razlicne krtacke za razlicna obdobja.Gumijaste z spi.ckami sva zaceli uporabljat ze zelo zgodaj. Zda si umivava z scetkast, ter z bombazno plenicko.J
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.