Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
...pa moj drugi oz. tvoj tretji bebi ne bosta imela istega rojstnega dne...mogoče pa tvoj četrti in moj drugi
... Zdaj pa pazi nase in počivaj kolikor je le v tvoji moči. Vem, da je to težko pri dveh ampak se mirkaj kolikor se le da. Kdaj pa imaš pregled? Boš povedala kdaj imaš rok in kaj pričakujete? Sej veš sem radovedna...
ti želim
Z
sta se lepo znašla in ponoči je lepo spala. Ji je še tekla infuzija in so ji privezali rokico k postelji...
Mi je bilo pa včeraj zvečer tako grozno, ker nisem bila pri Neži, ampak sama doma in nihče ni spal v sosednji sobici, da sem se kar zjokala
Kako se pa počutiš? Ti je slabo?
zeloooo lepo, čestitam
in malček sta imela pižama party. Mi je skoraj zavrelo ker vem, da je bil mali že ob 18h tako zaspan, da je skoraj dol padel. No, pa sem ga morala umiriti in uspavati, ampak ni predolgo trajal.