Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:46:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa še eno vprašanje...kaj je zdaj z našim srečanjem februarčic in februarja Mi 3 je smo za. Mislim da smo se nekaj za 25.2. pogovarjali
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:47:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja, sej sem jaz to že tut počekirala in zato sem vedela kaj in kako... Sej če gremo ob 10h na trg, smo ob 11h lahko že malo oddaljeni Jaz na negi, vi na pivo, pred tem pa kavico popijemo deal no zdaj pa grem spet delat... da ne bo panike Vem vem da ste v solatendorfu, sam tko mejhen pa spet ni A tam pri pumpi? jaaaaaaaaaaa No se bomo zmenil, al pri vas parknemo, al pa v centru, ker men je od kozmetičarke mal daleč, se polenim med ležanjem tam ok velja
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:47:13
|
|
|
|
dolenjka
|
O Listek, kako je David
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:47:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa še eno vprašanje...kaj je zdaj z našim srečanjem februarčic in februarja to tudi mene zanimaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:48:08
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, midve sva se mal našetkale ful je toplo zunaj, samo ko veter popiha, pa ni več prijetno Oprostite, ker se vmešavam med debato, ampak a se to menite za soboto 21.2. a nismo v Supernovi zmenjeni februarčki takrat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:48:33
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* pa še eno vprašanje...kaj je zdaj z našim srečanjem februarčic in februarja to tudi mene zanimaaaaaaaaaaaaaaaa ooooo, Pinaaaaaaa...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:48:43
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O Listek, kako je David to pa tudi mene zanima in najbrž še katero
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:49:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, midve sva se mal našetkale ful je toplo zunaj, samo ko veter popiha, pa ni več prijetno Oprostite, ker se vmešavam med debato, ampak a se to menite za soboto 21.2. a nismo v Supernovi zmenjeni februarčki takrat aha, vidim da bo zdej že 25. smo vse na isto mislile
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:53:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, midve sva se mal našetkale ful je toplo zunaj, samo ko veter popiha, pa ni več prijetno Oprostite, ker se vmešavam med debato, ampak a se to menite za soboto 21.2. a nismo v Supernovi zmenjeni februarčki takrat Ne februarka, mi pridemo v <supernovo po plenice 21. v soboto, pa na pico Samo uro je treba dorečt
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:56:42
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, midve sva se mal našetkale ful je toplo zunaj, samo ko veter popiha, pa ni več prijetno Oprostite, ker se vmešavam med debato, ampak a se to menite za soboto 21.2. a nismo v Supernovi zmenjeni februarčki takrat Ne februarka, mi pridemo v <supernovo po plenice 21. v soboto, pa na pico Samo uro je treba dorečt juhuuuuuuuuuuuu, mi je kar odleglo ker sem mojmu že strogo zadnjič zabičala da je tisti dan rezerviran za Supernovo in pico uro pa vi povejte, pa se vam bomo prilagodili
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:57:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ella, a si v sluzbi... al' delas
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 11:59:55
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a si v sluzbi... al' delas oboje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:04:00
|
|
|
|
itata
|
odlično... 25.2. vidim da je srečanje še v igri sem tud jaz zadnjič že gruntala. a mate kako ekskluzivo al lahk še kdo mim stare uleti, če ma slučaaaaaaaaaaajno 21. čas
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:04:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a si v sluzbi... al' delas oboje v trenirki ali minici...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:11:57
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a si v sluzbi... al' delas oboje v trenirki ali minici... v kopalkah je super sonček
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:17:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a si v sluzbi... al' delas oboje v trenirki ali minici... v kopalkah je super sonček Predvidevam, da danes v dvodelnih
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:23:10
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a si v sluzbi... al' delas oboje v trenirki ali minici... v kopalkah je super sonček Predvidevam, da danes v dvodelnih točno tako havajsko rožaste
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:24:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a si v sluzbi... al' delas oboje v trenirki ali minici... v kopalkah je super sonček Predvidevam, da danes v dvodelnih točno tako havajsko rožaste UU, že tko dobr zgledaš, tole danes more bit pa bomba, k si tko lepo temna, ti zih fajn pristojijo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:27:19
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a si v sluzbi... al' delas oboje v trenirki ali minici... v kopalkah je super sonček Predvidevam, da danes v dvodelnih točno tako havajsko rožaste mater ,te bi se pa dogaja, od kar si začela delat ČE je na Jesenicama ( bi reku Stipe) tako vroče, me je živ krst strah kako bom morala jaz hodit v službo.. Ker tako elegantna kot ti nisem
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:40:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Ella, a si v sluzbi... al' delas oboje v trenirki ali minici... v kopalkah je super sonček Predvidevam, da danes v dvodelnih točno tako havajsko rožaste mater ,te bi se pa dogaja, od kar si začela delat ČE je na Jesenicama ( bi reku Stipe) tako vroče, me je živ krst strah kako bom morala jaz hodit v službo.. Ker tako elegantna kot ti nisem Ne brini... ti bos sigurno kej fajn oblekla, mogoć... v Jesenicama pod Mezakljama je itak vseeno kaj mas...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 12:43:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
No, tako, Carica me pelje ven na sprehod ker je vreme se dokaj lepo... jutri je pa napovedan celo sneg... ceprav tile butasti Flamci in Valonci... sploh ne vedo kaj je to... ... Jih vidis kako lavfajo po parku ko ful dezuje in piha... sneg pa itak ne zaznajo... mogoć bi blo dobr, da jutr pade 1m....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:18:40
|
|
|
|
ella79
|
danes se pa men res čist nič ne da... sem kar neki brez energije še dobr, da bom jutri lahko mal dlje spala, k peljem potem Zojo na sistematskega me prav zanima kok kg in cm ima
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:24:24
|
|
|
|
nizy
|
no , zdaj pa eno ??? a mislite da bo dovolj 60kosov torte za približno 30-35 odraslih in 20 otrok
< Sporočilo je popravil nizy -- 11.2.2009 13:25:36 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:28:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy no , zdaj pa eno ??? a mislite da bo dovolj 60kosov torte za približno 30-35 odraslih in 20 otrok Ja valda
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 11.2.2009 13:31:55
|
|
|
|
listek1
|
dan david je danes kar boljše, če temu lahko tako rečemo. Še vedno ma vročino, kri ni tako dobra kot bi morala bit, v pljučih mu še vedno piska, kar je dobro da ni več na kisiku, pa inhalacije imava danes na 6 ur in ne na 4. Mogoče je 1% da greva danes domov, ga pride še mal kasnej pogledat, ker bo dobil neko pumpico in da vidmo kako bo pot teh pumpici. Po tem mu morajo zmerit kisik in utrip. Utripa ima še vedno fullllllllllllllllllllllllll preveč. No držte pesti da bova šla dam mOram it mojo jokico zabavat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
izberi imepetra_1310Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?Kim (
16%)

Hana (
27%)

Zala (
38%)

Danaja (
9%)

Ida (
9%)
Število vseh glasov: 291Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!