dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, naš škratek že spi v svoji postlci Sicer ni hotu nič jest za večerjo, tako, da je pomalcal samo malo mleka in zdej aja. Ga pa moram ponoč zbudit, da poinhalirava. Lillchy - za Lukca. MetiLu- tudi mi bomo po moje mogli it lulčka operirat, ker se tudi kožica nikamor ne premakne. Sej baje to ni nič takega. Februarka - kakšna frajla je že full lepe slikce. pina - a je ana zdržala do večera? sem vidla, da ti je spala 5 minut Kako pa njeno zdravje, je zdaj zdrava? jest pa neki povečerjat, pa spat, ker je mel mali včeri žurko do polnoči. Pa še enga fantka so pripeljal in je full jokal, mamica je šla pa domov in prišla danes zjutraj nazaj. Mi ni blo nič jasn o ubošček. blaža - sej bo, danes mu je šlo full sluzi ven in po moje zato nima apetita. Pa še vedno mamo vročino. AMpak, ko bi ga vi vidle, kkao je bil vesel ko smo prišli domov. Je bil full priden. Sej je mi je še vedno hudo ko ga vidim takole bolnega, ampak zdej ko smo doma bo šlo samo še na bolje ups, zdele sem pa mal zmutila Ja tisti fantek je bil pa res bogi. Ne vem zakaj ni ostala tam, če ni imela službe danes, ker je bla cel dan pri njemu. veš, mene so izkušnje naučile, da ne sodim prehitro. mogoče ima doma koga, ki mora zanj skrbet, mogoče nočna služba, finančne težave.... je bil ko sem bla jst v bolnici not fantek, ki je celo noč kričal in prosil in jokal, da bi rad mami. je bil oči z njim in ga je celo noč nosil in miril. in si mislš, ja ok, pa zakaj je ni tle? No, naslednji dan sem jo spoznala in zvedla tud razlog... se strinjam s stabo. Sej je ne obsojam, ker je nimam pravice, in res ne vem zakaj je bil fantek sam. Ampak meni se je paralo srce, ko sem ga poslušala, ker sem si zamislila kako bi bilo z davidom, če bi moral biti tam sam v tisti mali posteljici. Vprašaš se pa vseeno. Ja Listek, verjamem da se vprašaš, sploh ko si tam, pa že tko si ves v k***** in potem gledaš nekega revčka in mu ne moreš pomagat, valda se ti vse živo na pamet pade...upam, da ni bil "brez veze" sam Imata zdaj tiste inhalacije doma za delat al kaj so vama rekli ja, dobila sva masko in ventolin, tako, da morava na 6ur narediti po dva upiha. Potem pa se bo P odločila, kdaj bova nehala s tem ventolinom. Imava pa čez 4 msece kontrolo in teste za alergijo. PO krvi je bil na meji za alergijo na beljak. In se je odločla, da mora priti na kožne teste. Drugače pa je rekla, da ima lahko vročino še cel teden, da je važno samo, da spremljam njegovo dihanje, če bo začel dihat s trebuščkom in če začne hitro dihat, pomeni da ima dihalno stisko in morava takoj nazaj. mlavla - za izpit. Ampak vročina verjetno ni več tako grdo visoka No, upam da bo kmalu čisto ok A alergija na beljak naj bi bila s tem povezana al so to slučajno "odkrili" oz. posumili