dysan
|
oj pupike oby- si se le oglasila , upam, oz. verjamem, da bo s tvojo pikico vse v najlepšem redu, ta mehurček je že zginu 100%. Kam pa greš na NS? boob- tak lepi kuži je, verjamem, da ti ni lahko, kr si jaz ne zamišljam kak bi blo, da jaz ostanem brez mojga, ampak tu je zdaj bebika, kuži bo pa še prišel na vrsto. Ejla- hvala za objemčka. , si vidla, čudovito, jutri bom pa fejst pesti tiščala, da mi bojo čist mravljinčasti ratali. Fargi- ma to je super, ti znakci,vročina,... ,to zihr hiti k . tinč- meni je že ušlo iz spomina kulk dolgo sva čakala (to je bilo že leta 2005), veš meni bi tud lahk v kroglo pogledala neela- hvala draga moja, saj moram bit vstrajna in kmalu se bom veselila pluska, ker me mal že leta lovijo danes sm šla po pikice, tak, da 1.UZ imam 16.02. No jaz sm danes letela v Leonišče po inekcije in se že veselo pikam, oz. me drugi, kr se sama ne morem (ko ena jokica sm, ni šans, da bi se sama ) ,v pon. pa na prvi UZ, tokrat pa definitivno mora bit... ... .... .... ..... lahk tud ... ............ !!!