|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
10.2.2009 17:44:10   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

neela hvala za pojasnilo
Zgleda, da potem takem lahko prideš kar hitro na vrsto
no, upajmo na najboljše

Glede krogle pa tak user posted image
Vidim 2 kričeča otroška obrazeka tam nekje marca naslednje leto! user posted image user posted image

a naenkrat!? hudo dobro!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
10.2.2009 19:57:03   
dysan
oj pupike  user posted image

oby- si se le oglasila user posted image  user posted image , upam, oz. verjamem, da bo s tvojo pikico vse v najlepšem redu, ta mehurček je že zginu 100%. Kam pa greš na NS?

boob- tak lepi kuži je, verjamem, da ti ni lahko, kr si jaz ne zamišljam kak bi blo, da jaz ostanem brez mojga, ampak tu je zdaj bebika, kuži bo pa še prišel na vrsto.

Ejla- hvala za objemčka.
user posted image user posted image user posted image , si vidla, čudovito, jutri bom pa fejst pesti tiščala, da mi bojo čist mravljinčasti ratali. user posted image

Fargi- ma to je super, ti znakci,vročina,... user posted image   user posted image  user posted image  ,to zihr hiti k user posted image  user posted image .

tinč- meni je že ušlo iz spomina kulk dolgo sva čakala (to je bilo že leta 2005), veš meni bi tud lahk v kroglo pogledala user posted image  user posted image  user posted image

neela-  hvala draga moja, saj moram bit vstrajna in kmalu se bom veselila pluska, ker me mal že leta lovijo user posted image
danes sm šla po pikice, tak, da 1.UZ imam 16.02.

No jaz sm danes letela v Leonišče po inekcije in se že veselo pikam, oz. me drugi, kr se sama ne morem (ko ena jokica sm, ni šans, da bi se sama user posted image ) ,v pon. pa na prvi UZ, tokrat pa definitivno mora bit...user posted image  ... user posted image ....user posted image ....user posted image ..... lahk tud ...user posted image user posted image ............user posted image  user posted image  user posted image  !!!

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
10.2.2009 22:14:22   
neela
dysan, katero terapijo pa imaš? Gonal, Menopur al kaj tretjega? Kdo ti pa potem daje špike? A tvoj?
He, he,....če bi jaz na mojga računala bi bla bolj uboga oz ostala brez špik. Sem kar sama hrabra...itak pa je to mala malca...user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
10.2.2009 23:57:38   
dysan
neela- Menopur (2. ampuli). V ZD hodim, kr moj čist bled rata ko šprico vidi, ja pa nism nič buljša, tukl inekcij sm že dobila a nobene še gledala ko me pika, obvezno moram stran gledat. A nism smotana? user posted image   pa nič me ne boli, včasih niti ne čutim ko me pikne, ampak sama se nebi mogla, kok naj se pičim, če ne morem gledati.. joj, joj, joj,.... grozna sm....user posted image  user posted image  user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
11.2.2009 9:51:15   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: dysan
oby- si se le oglasila user posted image  user posted image , upam, oz. verjamem, da bo s tvojo pikico vse v najlepšem redu, ta mehurček je že zginu 100%. Kam pa greš na NS?

na NS grem v Dravlje
ti maš pa takrat UZ? držim pesti user posted image user posted image  in naj te lepo pikajo user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
11.2.2009 12:56:05   
Ejla
Dysan, a so že kej mravljinčasti prsti user posted image ...ni treba več stiskat...sem že nazaj iz IUI...zdej so spermiji že na pohodu in upajmo da "the one" najde pravo pot...je rekla dohtarca, da je seme malo boljše kot zadnjič, da pa ni glih čudovito in do so ga še mal dodatno filtrirali...in dodala...pa saj je dovolj samo eden! In res je ..torej zdej pa eh mučnih 17 dni ..pol pa en lep debel user posted image user posted image !Testek delam 1.3. za seznamčk, če bo neela , zdej ko ne pohaja več kaj urejala.user posted image

Kje ste punce in pa seveda kako ste?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
11.2.2009 13:28:10   
kimsy
Ejla - upam, da bo ta IUI tisti pravi in da boš rešena vsega tega šmorna!user posted image
Men ni pa nikol noben nč semenčec omenjal.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
11.2.2009 14:01:53   
boob
hey punce,

en user posted image  pozdravček . . .

jst pa kittyy pogrešam,. nč se ne oglasi. . kittyyyyyyyyyyyy???????????!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
11.2.2009 15:12:24   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Ejla - upam, da bo ta IUI tisti pravi in da boš rešena vsega tega šmorna!user posted image
Men ni pa nikol noben nč semenčec omenjal.

Jaz tudi upam na to. Kako je pa s tabo? Že kaj veš kdaj greš na IVF?

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
11.2.2009 15:14:31   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: boob

hey punce,

jst pa kittyy pogrešam,. nč se ne oglasi. . kittyyyyyyyyyyyy???????????!!!!!!!!!!!

Po mojem je zadela kakšno potovanje npr. v Egipt in se zdej sonči, plava , pa uživauser posted image . A ne?
Kako si pa ti nosečka? A so se kaj umirile slabosti? Gresini v žepu delajo čudeže!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
11.2.2009 15:16:45   
kimsy
Ejla, jst sm dala mal možgane na off. Sm dobila zaporedno št. pa v februarju, ko dobim user posted image  morem poklicat. Zdaj pa ne vem, al mam dolg al kratek postopek. Ker če mam dolg, bom mogla vse skupaj preložit za en mesec. Štartala bi pri marčevski M, kar se pol zavleče, konec aprila mamo pa poroko in bom bratu priča. Pa ne vem, če bi blo dobro po transferju plesat pa pit! user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
11.2.2009 17:33:10   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

IZVIRNO SPOROČILO: boob

hey punce,

Po mojem je zadela kakšno potovanje npr. v Egipt in se zdej sonči, plava , pa uživauser posted image . A ne?
Kako si pa ti nosečka? A so se kaj umirile slabosti? Gresini v žepu delajo čudeže!

ooo slabodti. . groza. .mislim da so se komi začele tako da najhuj šele pride. . pa zgaga, pa bolečine spodej v trebuhu. . . ooojjooojjj  . . mater jamram k da sm že v 9m in sm se tega ful branla user posted image user posted image user posted image
No sej drgač mi pa sploh še ni kej dost jasno

upam da kittyy res kje uživa

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
11.2.2009 19:35:55   
HANYBANY
Čao dekleta, jst se tud končno začnem jutri špikat. Malo me je strah kako bom to izvedla, ker to delam prvič namreč (se bom najbrž pridružla dysan) user posted image čez en teden (v sredo) pa mam prvi UZ.
No toliko poročanja od mene user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
11.2.2009 19:37:45   
boob
nč bat špikanja, sploh čutla neboš. . .

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
11.2.2009 19:57:23   
dysan
oj oj

oby- super, sm slišala same pohvale glede Dravlja user posted image   user posted image
hvala za pesti, so dobrodošle user posted image

Ejla- veš tak fajn sm stiskala, so mi prstki bli čist otrdeli, da sem komaj zdej lahk šla kaj napisat user posted image   user posted image   user posted image ,  no zadeva je speljana, zdaj se lepo cartat vseh 17 dni-ja pa še naprej seveda, ker bo user posted image   user posted image , od srca ti privoščim, haha zdaj se plavalčki ko so dobro prefiltrirani kregajo kateri bo to častno mesto zasedel...user posted image    no pa za srečo  user posted image   user posted image   user posted image

boob- saj te slabosti ... zgaga....ščipanje... so sam na začetku, pa kaj kmalu ti bo čist drogač ko na UZ-ju vidiš to malo pikico...šele takrat dojameš kaj se dogaja (vsaj jaz sem)

HANY- user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  superca, čimbolj prijetno špikanje ti želim, saj ni hudo-je čist simpl, sam jaz se ne morem sama, mogoče pa tebi rata, držim pesti da ti uspe  user posted image   user posted image   user posted image

počasi pa le gre.....

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
11.2.2009 22:01:39   
neela

user posted image  

user posted image
  • gapii27 - posvet: 12.2.
  • neela - 2.IUI - 1.UZ: 13.2.
  • dysan - 3.IUI - 1.UZ: 16.2.
  • Fargi - 3.IUI - test: 18.2.
  • HANYBANY - 1.IUI - 1.UZ: 18.2.
  • Ejla - 2.IUI - test: 1.3.
  • kimsy - 1. IVF v marcu 
                     user posted image
  • kittyy - srečno na IVF
  • buča - 2.IUI v februarju 
                    user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

Testek delam 1.3. za seznamčk, če bo neela , zdej ko ne pohaja več kaj urejala.

se pokorno javljam in opravljam svojo dolžnost...

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
12.2.2009 9:50:05   
kimsy
neela!
Vidim, da si vnesla v naš seznamček vse spremembe! user posted image  Pridna!

Men je pa danes tok slabo pa neke težave mam s prebavo. Upam, da ne bom zbolela, ker mislim it čez vikend mal na morje. Upam, da bo sonček!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
12.2.2009 11:48:56   
buča
dan!A mene pa nč ne pogrešate?user posted image

Kva je novega?Nič pametnega.Danes sem bla na prvem uz-ju,pa ni glih tko dobr kot je blo prejšnjič-po gonalu mi je desna stran čist user posted image ,tko da tud meril ni in nič niso napisal-desna stran je torej čist zatajila.Pa poglejmo kaj dogaja z levo.10,9,11,7 in manjši,poleg tega je najdu eno 19 mm malformacijo na levem jajčniku in žarišče endometriozeuser posted image ja,aj lohk še kj?Pa to manj kot v 1 mesecuuser posted image

v glavnem merkejte se user posted image ,pa vse ostale tud,seveda.
jaz pa poročam spet v soboto,ker takrat imam ponovno uz.lep sončen dan vsem skupaj!user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
12.2.2009 17:53:48   
Ejla
buča sveda smo te pogrešale, klepetulja,user posted image k je blo vse tko praznouser posted image user posted image ...nič bat , se bo tud desna stran zbudila, sam potrpežljivo, kot jazuser posted image , do željenega ciljauser posted image inuser posted image .

neela dobro opravljeno...zelo pridna! Jutri pa še poročilo o zelo dobrem UZ. Zmenjeno?
dysan, hvala hvala za vse pestke...se bom potrudla da te ne razočaramuser posted image !

kimsy že prav da imaš možgane na off, pa pij pa pleši pa zabavaj se potem marca oz. aprila pa se lahko podaš na pot prijetnih slabosti, špikanja in velikega trebuha, ker bo IVF takoj uspešen!

boob ja ti kar malo pojamraj, da ti bomo vse fouš, pa šle hitro po tvojih stopinjahuser posted image user posted image !Drgač pa tko hitro kot so pršle te slabosti, se bodo tudi poslovile, nič panike, in če ti rečejo : joj na konec nosečnosti bo še huje...ti nič ne verjami, ker jaz sem imela v začetku slabosti, pa zgago, pa bolečine, v tretjem trimesečju pa sem bla kot rožica brez kakršnih koli težav!

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
12.2.2009 18:10:27   
Ejla
PUNCE HELP!
Mene danes kar fajn špika v področju desnega jajčnika(kjer je bil folikelček)...začelo je ob 15h in traja...najverjetneje je to ovulacija!?!Kajne? Jst sem pa včeraj zjutraj imela inseminacijo...saj vem da seme zdrži v rodilih nekaj časa, sam če je bl švoh najbrž ne dolgo?
Kaj naj naredim?
A) ...naj se ne sekiram, ker je tisti spermič še živ in čaka na moje jajčece
B)...brez panike, to ni ovulacija, je sam znak da se je prjelo(vgnezditev)user posted image ...Po kolkem času se že vgnezdi?
C)...naj pokličem, da me še enkrat inseminirajouser posted image
D)...vse ok, sam mal preveč fižola si pojedla!
E) ..sekiraj se, ma to nič ne spremeni

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
12.2.2009 18:15:42   
Ejla
B) odpade, ker sem se spomnila da je se vgnezditev začne najprej 4. dan po Inseminaciji, sicer pa je vraščanje 7-10 dan(krvavitev)
Piše tudi, da spermiji preživijo 2-3 dni...upam, da tud od mojga srčija, čeprav mal štrajkajo.

Držte pesti zame še malo, prosim!!!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
12.2.2009 18:18:45   
Stella Rossa

B) odpade, ker sem se spomnila da je se vgnezditev začne najprej 4. dan po Inseminaciji, sicer pa je vraščanje 7-10 dan(krvavitev)
Piše tudi, da spermiji preživijo 2-3 dni...upam, da tud od mojga srčija, čeprav mal štrajkajo.

Držte pesti zame še malo, prosim!!!

Držim pesti in navijam, da uspe..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
12.2.2009 18:29:14   
Fargesia
C)...naj pokličem, da me še enkrat inseminirajouser posted image

jaz sem za C z rahlim popravkom!!! svojga sprav v posteljo!!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
12.2.2009 18:38:46   
buča
ejla sto posto je Cuser posted image !!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
12.2.2009 18:39:41   
buča
Joj,ne C,AMPAK Duser posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?