Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in malo same sebe psihično pripravljamo na morebiten še en neuspeh.
domov, da mi slučajno ne naložijo novega
doma pa je že druga zgodba
(pri nas je O že mimo tako da ne rabimo
nehali po 48 urah razvijat, se je naš ata odločil za neko eksperimintiranje, oziroma da gremo takoj poskusit s spontanim ciklusom. Tako sem 30. januarja začela s 1/2 klomifena na dan pet dni potem pa sem imela 9, 12, 14 in 15 dan ciklusa UZ kontrole, kjer sva spremljala rast foliklov in endometrija. Do 14 dne so folikli rastli zelo počasi največji je bil velik 14.7, potem pa je do naslednjega dne ful pospešil in je bil 15 dan velik 17,8 in tako sem si v četrtek ob 20 dala stopko, danes ob 7.30 pa bi mogla imeti punkcijo. Na žalost pa se je zgodba iz prejšnjega postopka ponovila in naš folikel je spet počil predno smo imeli punkcijo. V glavnem izid vsega skupaj je da so moji folikli v finišu prvaki, tako da bomo sedaj dajali stopko ko bodo veliki cca 15, pa nam mogoče ne bodo zbrisali.
, priporočilo ata Reša je sledeče: od O naprej oz. od 14 dne ciklusa pa do
, si vsak dan vstavljajte na 12 ur prometrium, se pravi dvakrat na dan. Pomaga pri lepšem čiščenju maternice med
in to kar nekaj dni prezgodaj ( lepo Valentinovo darilo
) tko, da ta ciklus začnem z Klomifenom 5-9 dan potem bomo pa videli kako in kaj se bo dogajalo...po abraziji se mi zdi, da sem postala zelo pesimistična glede tega da nam bo uspelo brez iVF, počakam do aprila, maja potem pa v postopek...
vsem vam želim !!!!!!!!!!!!!
... upam da se boš priborila do računala