barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Estrella Boga Asja . Ne bi ti šla še k kakemu drugemu veterinarju na pregled? Saj so večinoma vsi isti šmorn, a vseeno. Sočo je operiral Zaninovič (Prva klinika v LJ) , ker je imela tumorje v ušesu, tako da ji je pol sluhovoda odprl in vse pobral ven...kar zahtevna operacija..zdaj pa je že par let mir. Koliko evrčkov gre pa dobro vem, vem pa tudi, da v Mestnem logu zaračunajo vse storitve, meni pa na PK veliko pregledov niso računali. za Asjo Nalsednjo soboto pa lahko spet pridem k tebi na kavico, ker bo Gašper (če bo vreme) spet šel smučat. Smo se pa nasankali. Je šlo ko raketa po strmini, ko smo vsi trije (jaz, Gašper in Petja) bili na sankah :) Popoldne pa sem vse tri otroke pustila pri tašči, jaz pa sem prišla domov malo pospravt, sesat, pa tla brisat, okna.... potem spet po otroke v Postojno in zdaj vsi trije lepo pančkajo. Jaz sem pa crknjena. Upam, da ste se vse imele lepo na današnji dan. Namen samega valentinovega je, da poveš tistemu, ki ga imaš rad, da ga imaš...hmmmm jaz pa nisem danes tega nobenemu rekla. še spomnila se nisem na valentinovo, ker ga itak nikoli ne praznujeva z mojim. Dan pa je bil itak zelo pester. On je zdaj daleč v ITA, otroci spijo, pa ostali tudi, ki jih imam rada. Torej punce ostanete le ve. Veselo valentinovo vam želim in rada vas mam za takšen dan Čeprav nisi nikomur povedala, da ga imaš rada, so tvoji otroci bili veseli časa, ki so ga preživeli s teboj. to največ velja.