Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

Glede spanja, je pa tudi pri nas tako, da bolj bi naj bil utrujem, bolj dolgo traja, preden zaspi.
Jaz mislim, da se ne smem preveč pritoževat, saj smo pri 3 m prespali 1 noč v celoti in je potem več ali manj tako bilo, zdaj se zbuja 1x, običajno okoli 6h, dobi flaško in potegne do 7.30. Spat hodi pa najkasneje ob 20h
Hvala bogu je oči še na dopustu, tako da on vstane in popedena
Ampak čez 14 dni pa jaz prevzamem in se bom mogla kar nakulirat, ker zadnje čase se še zbudim ne več, ko je budnica, vse sam popedena in me je kar mal "strah", da je ne bom slišala
? Kako to? No, mi smo ga tudi lani...pač zdej ni cajta za furanje in ga je škoda met doma v garaži. Komaj čakam pa, da nabavimo novega....seveda, ko bomo lahko.
in Domen.
.
. Tudi tebi želim čimprej to srečo.
in najini
.Veselo čakam prve brcike,v četrtek bom dopolnila 15.tednov ne morem verjeti še malo,še malo in bo polovico nosečnosti za mano ne morem verjeti se mi zdi,kot da sem danes sporočila veselo novičko na forum in sedaj se mi moj trebuh že oreng pozna...Drugače slabosti so minile,so trajale od 5-14 polnega tedna sem ji že bila kar sita.Zredila sem se v petih tednih 1,70kg.Z mojim dragim veeslo skačema okrog izbirama opremo,kaj malega sma tudi že kupila,junija v začetku pa bnoma kar preuredla sobico in noter postavila previjalno,po vozek bomo šli je že izbran in seveda posteljico potem le še čakam avgust da povijemo in k sebi stisnem končno svojo