Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Včeraj pa smo prišli pozno domov. Otroke sem kar v banji pri mami skopala, vsi trije so šli notri in Varja ni še nikoli toliko uživala, čofotala, norela...očitno rabi plac Zvečer, ko smo prišli domov, pa ni in ni hotela spat v posteljici, trikrat sem jo nesla in spet auf, potem sem jo odložila na kavč in ko je bil mir, sem si začela pripravljat, da se špiknem, ona pa zraven se zbudi in vrešči, ker je nisem dvignila. Potem pa sva šle spat, seveda je spala zraven mene vse do 05:30, vmes se ni nič zbudila za spanje, kljub večernemu štrajku. Zjutraj sem otroke spakirala v avto, Varjo v varstvo, druga dva v vrtec, potem sem šla na pošto in trgovino, domov, psico peljala ven, pa še nekaj za službo naredila, zdaj pa pijem zeleni čaj, da pridem malo k sebi Danes se moja požrtija nadaljuje. V trgovini nisem mogla mimo krofa, tako da sem ga že v avtu pojedla , njami je bil dober, doma pa maloprej še en manjši sendvič...Tako, da bom najbrž začela vzhajat Nič, zdaj pa grem še kaj narest. Mejte se in uživajte na sončku